Del somriure i la mirada

Del somriure i la mirada

Un adeu al fotoperiodista Òscar Mirón

Adrià Creus i el seu llegat pedagògic

Adrià Creus i el seu llegat pedagògic

Escric aquestes reflexions encara trasbalsada per la mort del pedagog, Adrià Creus, una notícia tan dura com inesperada. L´escola de Bordils, on l´Adrià era responsable del taller d´art, no havia...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Calonge i St. Antoni

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Marcelo Wieliwis Rey 58 Platja d'Aro (Castell-Platja d'Aro) 22/05/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 58 anys. Company de Lara Puig Martínez i deixa dos fills. Actes de comiat, avui, a les 4 de la tarda, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.
Miguel Manzano Valentín 84 Palafrugell 22/05/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 84 anys. Vivia a Palafrugell. Casat amb María Fernández Rodríguez i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Palafrugell.
Antonio Hortal Carmona 75 Palafrugell 22/05/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 75 anys. Vivia a Palafrugell. Casat amb M. Dolores Hortal López i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.
Joan Sadurní Rossich 72 Sant Feliu de Guíxols 22/05/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir als 72 anys. Era natural de Barcelona i vivia a Sant Feliu de Guíxols. Deixa una filla. Sala de vetlla: avui, de 10 a 1, al Tanatori Funerària Juanals.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00