En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

Si, és l’adéu del meu cunyat Narcís Fores, el marit de la Rosa de can Monteis, la meva germana. Segur que moltíssimes persones de Girona i comarca vareu estar en aquella popular merceria del començament...

Recordant l’amic Miquel Bataller

Recordant l’amic Miquel Bataller

Com diu aquella cançó “quan un amic se’n va.....” Ahir, d’una manera sobtada, ens va deixar en Miquel Bataller, amb ell havíem compartit l’amistat, ja en temps d’infantesa, a l’antic Barri...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Camprodon

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Emili Balagué Portús 65 Joanetes (la Vall d'en Bas) 30/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir als 65 anys. Era natural de Girona i vivia a la Vall d'en Bas. Casat amb Carolina Güell Morente i deixa un fill. Exèquies, demà passat, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve d'Olot.
Guillermo Segundo Santana Rodríguez 72 Olot 28/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir als 72 anys. Era natural de las Palmas de Gran Canaria i vivia a Olot. Casat amb Carme Collelldevall Pairó i deixa quatre fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d'Olot.
Josep Brossa Orri 96 Sant Jaume de Llierca 28/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir als 96 anys. Era de Sant Jaume de Llierca. Casat amb Soledat Dalmau Vergés i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Jaume de Llierca.