En record d’en Josep Taberner Casas

En record d’en Josep Taberner Casas

En aquesta vida mai et pares a pensar que el càncer qualsevol dia pot tocar la porta de casa teva.Quan hi entra, tot canvia en un instant...L’únic que no va canviar mai és la unió que sempre hem...

Salvador Alabau i Verdaguer

Salvador Alabau i Verdaguer

L’últim fotograma d’un home polifacètic

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de Corçà

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Montserrat Comas Gardés 99 Corçà 26/10/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 99 anys. Vivia a la Bisbal d'Empordà. Exèquies, avui, a les 10 del matí, al cementiri de Corçà.

Difunts a la zona de Corçà

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Antoni Tarrats Reig 69 Empuriabrava (Castelló d'Empúries) Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 69 anys. Era natural de Palamós i vivia a Empuriabrava. Casat amb Marie Paule Alcoser i deixa dos fills.
Antonio Caballero Sánchez 54 Girona 26/10/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 54 anys. Vivia a Girona. Casat amb Ana Mena Pérez de Villareal i deixa un fill. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a l'oratori del tanatori de Girona.
Carmen Cabrillana Ruiz 85 Girona 26/10/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 85 anys. Vivia a Girona. Casada amb Josep Maria Alibés Ronda i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a l'oratori del tanatori de Girona.
Carolina Olles Rubau 92 Sant Feliu de Guíxols 26/10/2020 Ampliar informació(+)
Va morir divendres passat, als 92 anys. Era de Sant Feliu de Guíxols. Vídua de Pere Manera Mayola i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a l'església parroquial del monestir de Sant Feliu de Guíxols.
Catalina Fabra Sala 91 Sant Feliu de Guíxols 26/10/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 91 anys. Era natural d'Espolla i vivia a Sant Feliu de Guíxols. Vídua de Santiago Frugola Ripoll i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a l'església parroquial del monestir de Sant Feliu de Guíxols.
Josep Taberner Casas 70 Sant Feliu de Guíxols 27/10/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 70 anys. Era de Sant Feliu de Guíxols. Casat amb Conxita Garcia Padilla i deixa dues filles. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a l'església parroquial del monestir de Sant Feliu de Guíxols.