Recordant Nuri Yglesias Cruz

Recordant Nuri Yglesias Cruz

Aahir a la tarda em va arribar la noticia del traspàs de la Sra. Nuri Yglesias Cruz, ànima junt amb el seu marit, el Sr. Miquel Mascort de la Galeria d’Art“ El Claustre, del carrer Nou de Girona....

A reveure, Francesc Rico Bosch (Paco)

A reveure, Francesc Rico Bosch (Paco)

Estem a juliol i des del març vivim moments molt difícils, hem perdut molts amics que ni tan sols ens en hem assabentat pel tema del confinament i el nostre dia a dia ja no serà mai més el mateix.Però...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Corçà

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Pilar Cufí Brossa 95 Palafrugell 15/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 95 anys. Vivia a Palafrugell. Vídua de Josep Colomé Juanola. Exèquies, avui, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.
Lluís Ferran Pérez Seguí 83 Calonge 16/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 83 anys. Era natural d'Alacant i vivia a Calonge. Vidu de Maria Mercè Guix Genobart i deixa dues filles. Actes de comiat, demà, a les 4 de la tarda, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.
Miquel Turon Ribot 87 Cassà de la Selva 16/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 87 anys. Vivia a Cassà de la Selva. Vidu de Montserrat Codina Costa i deixa un fill. Exèquies, demà, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.
Rafael Osca Sanz 64 Castell d'Aro (Castell-Platja d'Aro) 16/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 64 anys. Era natural de València i vivia a Castell d'Aro. Casat amb Mari Carmen Pérez Escolano i deixa un fill. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.
Ana Bermúdez Gómez 94 Girona 15/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 94 anys. Vivia a Girona. Vídua de Candelario Espada Aragón i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.
Quimet Rovira Planas 85 Sils 15/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 85 anys. Vivia a Sils. Casat amb M. Carmen Ramírez Sánchez i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.
Josep Mallol Agustí 63 Viladamat Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 63 anys. Vivia a Viladamat.
Marta Guinó Olmo 48 Sant Feliu de Guíxols 15/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 48 anys. Era de Sant Feliu de Guíxols. Companya d'Antoni Musellas Sala i deixa dues filles. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, al monestir de Sant Feliu de Guíxols.
Dolors Salgas Cruz Sant Feliu de Guíxols 15/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir diumenge passat, . Era natural de Sant Feliu de Guíxols i vivia a Figueres. Vídua d'Enric Deulofeu i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 6 de la tarda, al monestir de Sant Feliu de Guíxols.