Recordant en Narcís Hors Comas

Amic amb lletres grosses

A reveure, Pepita Molins Capdevila

Pepita, avui dia del Ram, per telèfon m’ha arribat la trista notícia del seu traspàs. Pepita ja veu al final i com a comiat l’he creguda i per darrera vegada no li dic senyora Pepita malgrat es...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona del Far d'Empordà

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Miquel Juanola Pujolar 86 Navata 20/04/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 86 anys. Era natural de Cabanelles i vivia a Navata. Casat amb Isabel Casals Bargalló i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
María Rísquez Ruiz 81 Sant Miquel de Fluvià 20/04/2019 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 81 anys. Era natural d'Añora i vivia a Sant Miquel de Fluvià. Casada amb Antonio Herruzo Caballero i deixa un fill. Exèquies, demà, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Miquel de Fluvià.
Ana González Romero 79 Llançà 20/04/2019 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 79 anys. Era natural d'Ayamonte i vivia a Llançà. Vídua de Francisco Plazas Martínez i deixa deu fills. Exèquies, demà, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Llançà.
Josep Vila Puig, "en Maret" 90 Cornellà del Terri 20/04/2019 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 90 anys. Vivia a Ravós del Terri. Casat amb Engràcia Nadal Puig i deixa dues filles. Exèquies, demà, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Cornellà del Terri.
Àngel Montoliu Vila 85 Sant Joan les Fonts 19/04/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 85 anys. Era natural de Maià de Montcal i vivia a Sant Joan les Fonts. Casat amb Dolors Juanola Quintana i deixa cinc fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Joan les Fonts.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00