M. Àngels Ribas i Ansaldo

A l’amic Joan Paulí

A l’amic Joan Paulí

Gran amic i millor persona. Fou un dels fundadors del Gremi de Promotors i Constructors d’Edificis de Girona i posteriorment president, durant quatre anys, d’aquesta entitat.Persona entranyable, dialogant...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de Llagostera

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Dolors Pigem Albertí 98 Sant Antoni de Calonge (Calonge) 18/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 98 anys. Era natural de Llagostera i vivia a Sant Antoni de Calonge. Vídua d'Òscar Freixa Valmaña i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Antoni de Calonge.

Difunts a la zona de Llagostera

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Rosario Ruz García 97 Sant Feliu de Guíxols 18/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 97 anys. Era natural de Maracena i vivia a Sant Feliu de Guíxols. Vídua d'Antonio Martínez López i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.
Paco Ibernon Ibáñez 72 Bisbal d'Empordà, la 18/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 72 anys. Vivia a la Bisbal d'Empordà. Casat amb Pilar Berjaga Fernández i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de la Bisbal d'Empordà.
Blas Gil Martínez 48 Esclanyà (Begur) 18/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir dissabte passat, als 48 anys. Vivia a Esclanyà. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Palafrugell.
Elena Gurgui Maria 88 Palafrugell 18/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 88 anys. Vivia a Palafrugell. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a l'església parroquial de Sant Martí de Palafrugell.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00