Paco Antequera Barbero

Paco Antequera Barbero

Històric sindicalista i militant comunista, va fundar CCOO a Blanes

En record d’en Joan Paulí, un home bo

En record d’en Joan Paulí, un home bo

En obrir el diari, el 15 de febrer, hi vam trobar una necrològica, acompanyada d’un sentit escrit, sobre la pèrdua d’un home noble. Conegut promotor immobiliari, que tot i que ja estava jubilat,...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de Llers

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Josep Alabau Rustollet 83 Hostalets, els (Llers) 27/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 83 anys. Era natural de Setcases i vivia als Hostalets. Casat amb Emília Clos Defís i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

Difunts a la zona de Llers

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Estrella Recio Sanz 91 Figueres 28/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 91 anys. Era natural de Sevilla i vivia a Figueres. Vídua de Carlos Amieva Ardines i deixa un fill. Exèquies, demà, a 2/4 d'11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
María Carmen del Río Campi 83 Llançà Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir als 83 anys. Era natural de València i vivia a Llançà. Vídua i deixa quatre fills. Incineració, avui, a la 1 del migdia, al crematori de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.
Joan Portas Soler 92 Serinyà 28/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 92 anys. Vivia a Serinyà. Casat amb Carme Juanola Adroher i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Serinyà.
Joaquín Sempere Fuentes 91 Banyoles 27/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 91 anys. Vivia a Banyoles. Vidu de Concepció Valls Galofré i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Banyoles.
Josep Compta Gatiellas 91 Cornellà del Terri 28/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 91 anys. Vivia a Cornellà del Terri. Casat amb Dolors Capellera Casals. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a la parròquia de Cornellà del Terri.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00