Arreveure, M. Carme, ens retrobarem

Arreveure, M. Carme, ens retrobarem

Amiga, mestra i exveïna del Barri Vell de Girona

Mossèn Àngel Pla, un mossèn estimat

Mossèn Àngel Pla, un mossèn estimat

Fa unes tres setmanes que vaig fer una visita a Mossèn Àngel Pla a la residència per a capellans Bisbe Sivilla, perquè m’havien dit que el seu estat de salut havia empitjorat. Va ser una visita amable...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Malgrat de Mar

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Francisca Iglesias Montero 86 Blanes 10/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 86 anys. Vivia a Tordera. Vídua de Bartolomé Galindo Naharro i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.
Josep Barnes Ribas 92 Lloret de Mar 10/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 92 anys. Era de Lloret de Mar. Vidu de Maria Llibre Mas i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.
Joan Vilà Rocabruna 74 Sils 10/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 74 anys. Vivia a Sils. Casat amb Consuelo Béjar Barrero i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sils.
Salvi Mateu Gironès "En Salvi de Can Manlleu" 91 Vidreres 10/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir dissabte passat, als 91 anys. Vivia a Vidreres. Casat amb Mercè Soler Viñolas i deixa dues filles. Exèquies, avui, a 2/4 d'11 del matí, a l'església parroquial de Vidreres.
Antonio Solà Güell 93 Figueres 10/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 93 anys. Era natural de Santa Coloma de Farners i vivia a Figueres. Casat amb Pilar Güell Ripoll i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a l'església parroquial de la Immaculada de Figueres.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00