Mossèn Xavier Xutglà i Ruiz

Mossèn Xavier Xutglà i Ruiz

Exvicari general de Girona i exrector d’Arenys de Mar i de Sant Salvador d’Horta

Recordant l’avi Florenci d’El Cabrit

Recordant l’avi Florenci d’El Cabrit

Avui al facebook veig una noticia s’ha mort el fundador de Cal Cabrit de Sant Esteva de Llémena en Florenci ,al moment la memòria m’ha transportat a un temps de molta feina i moltes il·lusions el...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona del Pertús

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Josep Gironella Farrés 85 Biure 21/01/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 85 anys. Era natural de Cistella i vivia a Biure. Casat amb Carmen i deixa dues filles. Exèquies, avui, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Biure.
Quim Pages Quintana 84 Maçanet de Cabrenys 21/01/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 84 anys. Era de Maçanet de Cabrenys. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a l'església parroquial de Maçanet de Cabrenys.
Conchi Hernández Valdivieso 65 Figueres 21/01/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 65 anys. Era natural de Cullar i vivia a Figueres. Casada amb José Tomás Molina i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.
Agustí Auquer Sabater 91 Lladó 22/01/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 91 anys. Era natural de Vilanant i vivia a Lladó. Casat amb Núria Gironella Font i deixa dues filles. Exèquies, demà, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Lladó.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00