Arreveure, M. Carme, ens retrobarem

Arreveure, M. Carme, ens retrobarem

Amiga, mestra i exveïna del Barri Vell de Girona

Mossèn Àngel Pla, un mossèn estimat

Mossèn Àngel Pla, un mossèn estimat

Fa unes tres setmanes que vaig fer una visita a Mossèn Àngel Pla a la residència per a capellans Bisbe Sivilla, perquè m’havien dit que el seu estat de salut havia empitjorat. Va ser una visita amable...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de Ripoll

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Amparo Muñiz Mateo 62 Ripoll 12/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir dilluns passat, als 62 anys. Era natural de Bolvir i vivia a l' Hospitalet de Llobregat. Deixa una filla. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a l'oratori del tanatori de Ripoll.

Difunts a la zona de Ripoll

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Pere Reixach Dorca 95 Olot 12/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 95 anys. Era natural de les Preses i vivia a Olot. Vidu, en primeres noces, de Delfina Turon Cos i casat, en segones núpcies, amb María de la Iglesia Falguera. Deixa un fill. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d'Olot.
Miquel Sellas Ventolà 98 Olot 12/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 98 anys. Era d'Olot. Casat amb Rosa Rigat Sala i deixa un fill. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a l'església de Sant Pere Màrtir d'Olot.
Anna Manel·la Llinàs 69 Olot 12/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 69 anys. Era d'Olot. Deixa tres filles. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri d'Olot.
Miquel Vallmajor Aulina 71 Olot 14/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 71 anys. Era natural de Serinyà i vivia a Olot. Casat amb Maria Teixidor Berga. Exèquies, demà passat, a les 11 del matí, a la parròquia de Serinyà.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00