En record d’Elena Rosa Oliveras

En record d’Elena Rosa Oliveras

Uns nostres amics, el conegut ginecòleg Dr. Xavier Ymbert i la seva esposa, M. Rosa Jubany, acaben de comunicar-nos la pèrdua de la mare d’ell, l’Elena Rosa Olivera. Tenia noranta-dos anys, per consegüent...

Josep Puig Torné

Josep Puig Torné

Arquitecte i urbanista de Sarral

NOTA: En les necrològiques no apareix l’hora i el lloc de la cerimònia. No es faciliten seguint el consell del Departament de Salut de la Generalitat.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Riumors

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Pere Nadal Carrés 90 Colera 06/06/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 90 anys. Era de Colera. Vidu de Maria Gràcia Ribera Coderch i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.
Maria Vidal Arisó 84 Figueres 05/06/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 84 anys. Era natural de Vilademuls i vivia a Figueres. Casada amb Juan Iglesias Quer i deixa una filla. Exèquies, avui, a 2/4 de 12 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Carlos Tremols Claret 88 Figueres 05/06/2020 Ampliar informació(+)
Va morir als 88 anys. Era de Figueres. Vidu de Manuela Gironell Alcalde i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, al cementiri municipal de Figueres.
Felip March Perxés 94 Garriguella 05/06/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 94 anys. Era de Garriguella. Vidu d'Anna Maria Santaló Batlle i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la parròquia de la Mare de Déu del Camp de Garriguella.