En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de Terrades

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Pedro Molas Hurtos 67 Figueres Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 67 anys. Era natural de Terrades i vivia a Perpinyà. Casat amb Antonia Carabias Rubio. Incineració, demà, al crematori de Funerària Vicens de Figueres.

Difunts a la zona de Terrades

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Hilario Egea Requena 59 Cadaqués 25/09/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 59 anys. Era natural de Pozo Alcon i vivia a Cadaqués. Exèquies, avui, a 2/4 d'11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.
Aurelia Castillo Moreno 92 Figueres 26/09/2020 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 92 anys. Era natural d'Albondon i vivia a Figueres. Vídua d'Elías Álvarez Montero i deixa tres fills. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.
Maria Miàs Heras 96 Santa Llogaia del Terri (Cornellà del Terri) 25/09/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 96 anys. Vivia a Santa Llogaia del Terri. Vídua de Josep Sanmartí Coll i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Llogaia del Terri.
Adolfina Jiménez Avilés 93 Sant Pere Pescador Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 93 anys. Era natural de Guadix i vivia a Sant Pere Pescador. Vídua de Manuel Romero Montalvo i deixa dos fills. Enterrament, avui, , al cementiri de Sant Pere Pescador.