A reveure, Roser, gran peixatera

L’Àngel Ponsatí, exemple d’enteresa

L’Àngel Ponsatí, exemple d’enteresa

Ens ha deixat l’Àngel Ponsatí, un amic, que a part del seu tarannà bonhomiós, treballador i emprenedor, ha marxat donant-nos un gran exemple d’enteresa. El passat desembre, entremig de les festes...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona d'Ullastret

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Joan Pi Feijoo 84 Palamós 01/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 84 anys. Vivia a Palamós. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.
Ana María Cano Orellana 87 Palamós 02/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 87 anys. Vivia a Palamós. Vídua de Jesús Sánchez Pérez i deixa quatre fills. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.
Antonio Catena Rodríguez 92 Girona 01/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 92 anys. Vivia a Girona. Vidu de Blasa Palomar Ibáñez i deixa tres fills. Exèquies, avui, a 2/4 d'1 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.
Àngel Comalada Vidal 89 Salt 01/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 89 anys. Vivia a Salt. Vidu de Maria Daniel Geli i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.
Diego Luque Atencia 90 Sant Feliu de Guíxols Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 90 anys. Era natural de Santaella i vivia a Bescanó. Casat amb Magdalena Marin Silva i deixa quatre fills.