Recordant Roser Serrats i Bordas

Recordant Roser Serrats i Bordas

Qui no ha sentit a parlar, principalment gent d’edat avançada, de la “Barraqueta de Sant Daniel”? Aquesta casa pairal on els orígens eren bosquetans fent carbons, treballant la terra i els boscos,...

Àngel Goy i Esteve, mestre cisteller

Àngel Goy i Esteve, mestre cisteller

Va morir el dia 15 de gener del 2021, a l’edat de 83 anys. Era natural de Sant Dalmai i vivia a Riudellots de la Selva.De molt jove ja va aprendre a fer cistells i va actuar fins a mitjans dels anys...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Vall-llobrega

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Eufrasia Escribano Fernández 69 Torroella de Montgrí 14/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 69 anys. Vivia a Ullà. Vídua de Felipe Gascó Moreno i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.
Teresa Pagès Roura 89 Bellcaire d'Empordà 14/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir dissabte passat, als 89 anys. Vivia a Bellcaire d'Empordà. Vídua de Joan Foix Saló i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Bellcaire d'Empordà.
Maria Tomàs Mulleras 88 Cassà de la Selva 14/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 88 anys. Vivia a Cassà de la Selva. Vídua de Martí Salvi Estrany i deixa tres filles. Exèquies, avui, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.