En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

Si, és l’adéu del meu cunyat Narcís Fores, el marit de la Rosa de can Monteis, la meva germana. Segur que moltíssimes persones de Girona i comarca vareu estar en aquella popular merceria del començament...

Recordant l’amic Miquel Bataller

Recordant l’amic Miquel Bataller

Com diu aquella cançó “quan un amic se’n va.....” Ahir, d’una manera sobtada, ens va deixar en Miquel Bataller, amb ell havíem compartit l’amistat, ja en temps d’infantesa, a l’antic Barri...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Vilablareix

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Maria Teresa Basart Ramon 57 Bescanó Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 57 anys. Vivia a Bescanó. Casada amb Albert Perafita Carreras i deixa dos fills. La família informarà més endavant del dia i l'hora de la cerimònia de comiat.
Ramon Pol Ventura 88 Salt 24/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 88 anys. Vivia a Salt. Casat amb Àngela Orriols Xifra i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Salt.
Carmen Garceso Moreno 93 Salt 24/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 93 anys. Vivia a Salt. Vídua i deixa cinc fills. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Salt.
Josep Romero Lerena 86 Girona 24/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 86 anys. Vivia a Girona. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.
Antoni Fraguas Escarré 80 Girona 24/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 80 anys. Vivia a Girona. Casat amb Núria Castany Estruch i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.
Josep Fauchs Roura 87 Quart 24/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 87 anys. Vivia a Quart. Casat amb Rosa Duran Salip i deixa un fill. Exèquies, avui, a 2/4 d'1 del migdia, a l'oratori del tanatori de Girona.
Antònia Puigdemont Rost 78 Fontcoberta 24/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 78 anys. Vivia a Fontcoberta. Vídua de Martí Muriscot Masos i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Fontcoberta.