En record del nostre pare, Jordi Gironès i Pasolas

En record del nostre pare, Jordi Gironès i Pasolas

Voldria escriure alguna cosa que et fes emocionar si ho poguessis llegir, i penso que no seria gaire difícil, així que n’hi hauria prou amb unes paraules senzilles perquè et posessis a riure i els...

Recordant Joan Birba Rosell

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Vilamalla

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Neus Clavero Iglesias 97 Figueres 23/11/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 97 anys. Era natural de Siero i vivia a Figueres. Vídua d'Àngel López Sans i deixa una filla. Exèquies, avui, a 2/4 de 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Carmen Alonso Díaz 92 Figueres Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 92 anys. Era natural de Valladolid i vivia a Figueres. Incineració, avui, a les 4 de la tarda, al crematori de Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.
Matías Olivas Jiménez 89 Figueres 23/11/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 89 anys. Era natural de Lietor i vivia a Figueres. Casat amb Ana Cruzado Rubio i deixa sis fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.
Anna Gallego Ferrer 86 Figueres 24/11/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 86 anys. Era de Figueres. Vídua de Josep Casademont Aiguaviva i deixa tres fills. Exèquies, demà, a les 9 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Leonor Gardella Rodeja 77 Vilabertran 23/11/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 77 anys. Era natural de Castelló d'Empúries i vivia a Vilabertran. Casada amb Aureli Bassols Pujol i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.
Francisca Zaragoza Buforn 87 Llançà 23/11/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 87 anys. Era natural de Màlaga i vivia a Llançà. Vídua de Raimundo Abril Coll. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Llançà.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00