Programació TV3

Divendres, 23 octubre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista la consellera de Salut, Alba Vergés, per saber quines mesures prendran per frenar el continu augment de contagis i si optaran pel toc de queda. A continuació, Greenpeace ha denunciat que bona part dels envasos que van al contenidor groc no es reciclen. Se li pregunta a Fernando Fernández, un dels responsables de l'organització ecologista a Catalunya, com fonamenten aquesta acusació contra l'empresa que gestiona el reciclatge d'envasos. A més, s'explica quins assistents de veu tenen en els seus plans incorporar el català.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Parfait de plàtan
Les postres d'avui tenen tres textures: una mousse, un cruixent i fruita en rodanxes. Unes postres que poden semblar perfectes, com bé diu el seu nom. Avui es fa un parfait de plàtan.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
L'Andreu i la Pili passen un moment molt dolç i volen aprofitar l'última nit que ella passa a Barcelona, però la Roser, sempre tan inoportuna, es pot carregar la vetllada. Mentrestant, l'Ivan va tan calent que fins i tot té al·lucinacions i veu un client despullat. Intenta solucionar-ho anant a una sauna, però coincideix amb l'amic de l'Anna, que se sorprèn molt de veure'l allà. Paral·lelament, la Noe convenç el Miquel que ajudi la Gemma amb un projecte de la consultoria, i sembla que ell es torna a enganxar a la vida d'abans.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Alguna pregunta més?
Les dues bessones més famoses de TikTok, les Twin Melody, passen per La Televisió és Cultura i canten en català. Més tard, Joel Díaz, a Díaz de fúria, visita Matadepera, el municipi amb la renda més alta de tot l'Estat. Paral·lelament, Isma Juárez decideix sortir al carrer per fer un test d'espanyolitat. Finalment, Mockudramas es converteix en mosso, es continua ballant amb Lobo Vázquez, es fa un homenatge a Makinavaja i s'ofereix la informació més veraç a El Mundo Today.
Altres
Durada: 45'
22.50
La gran pel·lícula: Una decisió perillosa
Una parella jove contreu un deute enorme en reformar la casa que la seva família té a Londres. Un dia, el seu administrador mor de forma fulminant i al seu costat troben 200.000 lliures.
Pel·lícules
Durada: 90'
00.20
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 125'
04.00
Rumba a l'estudi
Rumba Gitana. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Barcelona Blue Grass Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'