Programació TV3

Dijous, 19 setembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
S'entrevista la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera. Més tard, es comprova com funciona el reconeixement facial per pagar, un nou sistema que s'afegeix a les novetats en les caixes d'alguns comerços i restaurants. I també es pot escoltar Gabriel Mattioli, un noi que va perdre un ull i que ara ha creat una fundació per ajudar les persones que es troben en una situació similar. El programa acaba amb Àngel Llàcer i Manu Guix, que parlen del musical La tienda de los horrores.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Espaguetis all'arrabbiata
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Sílvia ha organitzat un sopar teràpia amb les amigues, però elles prefereixen anar-se'n de festa. Està molt pesada. La Sílvia té pressa per trobar respostes i l'Alfred li recomana diversos llibres, d'entre els quals, la Bíblia. Ella se la comença a llegir. Mentrestant, l'Andreu ha anat a fer una travessa per Collserola amb el Nandu. Torna rebentat, però de seguida planifica una pila de coses. La Pili comença a amoïnar-se. El Marc, per la seva banda, està angoixat perquè està tirant endavant el seu projecte sense el seu pare, i l'Anna li recomana que el deixi fora del negoci. El noi, després de parlar amb la Sandra i el Santi, presenta el projecte a la Cati.
Sèries
Durada: 45'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Polònia
Espanya tornarà a les urnes i el programa vol saber per què. Per esbrinar-ho el programa ha demanat a la detectiu Jessica Fletcher que investigui qui és el responsable de matar la legislatura abans que comenci. Així doncs, interroga els principals sospitosos: Pedro Sánchez, Pablo Iglesias i Albert Rivera. Mentrestant, a la seu del PP, Pablo Casado i Cayetana Álvarez de Toledo es preparen per a les noves eleccions. I a Espejo público, Susanna Griso entrevista Lorena Roldán, després que la líder de Ciutadans a Catalunya afirmés que, als carrers de Barcelona, es pot veure gent amb catanes.
Altres
Durada: 40'
22.40
Manual de supervivència
On és la cultura?
En aquesta edició del manual s'intenta explicar què és la cultura catalana realment. I, com que la cultura no és única, aquest és un programa fet des d'un punt de vista multicultural, en tots els sentits. Per exemple, l'Hugo, de Mèxic, dona consells sobre com s'ha d'opinar a la sortida d'una obra de teatre i com es pot quedar sempre bé, i el Chris, del Regne Unit, intenta fer tota l'agenda cultural barcelonina en un sol dia. A més, la Julieta, del Brasil, busca entendre la fascinació catalana pel foc endinsant-se en un correfoc dels diables de Badalona.
Altres
Durada: 50'
23.30
Quan arribin els marcians
Als humans els costa molt tornar al dia a dia després de l'estiu. Però hi ha objectes quotidians que els fan aquest retorn més fàcil. A l'exposició Del món al museu. Disseny de producte, patrimoni cultural, es pot descobrir la importància del disseny en els objectes més mundans. El seu comissari i conservador, Rossend Casanova, n'explica els perquès. La vida quotidiana també és inspiradora per a un escriptor com Juan José Millás, que ha escrit el llibre La vida a ratos en forma de diari. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 45'
00.15
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.50
Gran reserva
Cultura. L'illa del tresor: Jaume Aragall i Miguel Ríos
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 55'
02.45
Ritmes a l'aula
Arturo Blasco Quartet. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.15
Cava de blues
Susan Santos & The Papas Red Band. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.00
Fusió i swing a l'estudi
Geni Barry Quartet. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.45
Jazz a l'estudi
Gabriel Amargant. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 65'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'