Programació TV3

Divendres, 25 octubre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
L'endemà de l'exhumació de Franco, el politòleg Lluís Orriols, des de Madrid, amb Andreu Barnils, Olga Ruiz i Francesc-Marc Álvaro a la taula del programa, en fan l'anàlisi. A més, Lídia Heredia entrevista Pere Aragonès, vicepresident del govern i conseller d'Economia. D'altra banda, la periodista Isabel Galí explica les claus del conflicte que es viu a Xile, que va esclatar per la pujada del bitllet del transport públic i que ja ha provocat una vintena de morts. També es parla de l'epidèmia de pesta porcina africana sense precedents que viu la Xina, que ha obligat a sacrificar milions de porcs. Se sabrà si això ha tingut efectes sobre les exportacions catalanes.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Cassoletes de préssec amb salsa Cumberland
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Pili s'instal·la al pis de l'Andreu i el primer que fan és trencar una butaca. La Pili se sent culpable i va a la botiga de la Sílvia. Per substituir aquesta butaca, comença una aventura molt surrealista. Paral·lelament, el Chatón i el Litus, després del seu últim partit, connecten des del sarcasme. Tots dos acaben menjant amb la Clara i el Gorka, un amic d'ella. Més tard, la Clara i el Litus han de marxar, i el Chatón i el Gorka es queden sols. Finalment, l'Eloi convenç el pare de la Blanca per anar-se a finals de mes, però arriben uns professionals del desnonament que ha contractat el Jordi i s'organitza una gran bronca.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Zona zàping
El programa descobreix per què Roger Federer no va anar al casament de Rafa Nadal. A més, es mostren les millors i pitjors imatges de l'inici de la temporada de l'NBA i es veu la millor salvada de l'any en motociclisme, a càrrec d'Àlex Márquez.
Altres
Durada: 40'
22.35
La gran pel·lícula: Focus
El Nick és un veterà estafador que introdueix en l'ofici a una jove anomenada Jess. Tot es complica quan comencen un romanç i després ell decideix posar-li fi. Tres anys més tard, tots dos es tornen a trobar quan ella, ara convertida en una dona fatal, reapareix en un circuit de curses de Buenos Aires en el qual es duen a terme apostes molt altes. La Jess destrossa l'últim pla del Nick posant en pràctica tot el que va aprendre amb ell.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
02.10
Gran reserva
Cultura.
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 35'
02.45
Ritmes a l'estudi
Dr. Go. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
The Birdie Num Num Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.45
Jazz a l'estudi
Javier Colina. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.45
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 5'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'