Programació TV3

Dissabte, 9 novembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 400'
12.40
Zona zàping
El programa d'avui destaca el títol mundial de Moto2 del pilot Àlex Màrquez. També es poden veure les repercussions de la crisi de joc del Barça, amb Ernesto Valverde en el punt de mira de l'afició, i la polèmica roda de premsa de l'entrenador del Girona a Extremadura. A més, es veu un porter que intenta posar-se una lent de contacte enmig d'un partit, i les millors imatges del mundial de rugbi. D'altra banda, la imatge viral de la setmana és la d'una usuària de patinet elèctric amb mala sort. I es gaudeix, també, amb un espectacular punt de 49 cops de tenis taula al CT Borges.
Altres
Durada: 40'
13.20
Obrint plaça
La comunicació
En aquest món, el que no s'explica no existeix. Amb el locutor Carles Cortés es viu com és una transmissió televisiva d'una diada castellera. A més, amb Cortés i també amb el periodista especialitzat Xavier Capdevila s'analitza com ha evolucionat la comunicació en el món casteller, com s'explicaven abans els castells i com s'expliquen ara, què és pot fer perquè l'actualitat castellera arribi a més gent de la manera més atractiva possible i quin paper hi poden jugar els mitjans de comunicació tradicionals i les xarxes socials. Per acabar, es descobreix, de la mà de l'especialista Teresa Baró, un vessant de la comunicació poc conegut però que és fonamental a l'hora de relacionar-nos amb el nostre entorn: la comunicació no verbal.
Altres
Durada: 30'
13.50
APM? Extra
Sergio Ramos, el capità del Reial Madrid, ha volgut ensenyar als seus seguidors com és el seu dia a dia, en una sèrie. El programa en parodia el tràiler en clau d'humor. A més, es descobreix l'Antonio Resines més amable. I s'escolten unes declaracions polèmiques de l'activista mediambiental Greta Thunberg que han consternat els científics de tot el món.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Diana
Quan la princesa Diana va volar al Pakistan el maig del 1997, va anar a conèixer la família del doctor Hasnat Khan, l'home amb qui desitjava casar-se. La Diana, una de les dones més famoses i boniques del món, esperava persuadir la mare del doctor Khan fent-li veure que seria la dona adequada per al seu fill. En cas d'haver tingut èxit, els esdeveniments d'aquell estiu podrien haver estat molt diferents.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.40
Tarda de cine: Karate Kid
L'últim trasllat professional de la seva mare porta Dre Parker, de 12 anys, a la Xina. El Dre s'enamora immediatament de la Mei Ying, la seva companya de classe. Els sentiments del Dre li causen problemes amb un pinxo de la classe que és un prodigi del kung-fu.
Pel·lícules
Durada: 140'
20.00
Atrapa'm si pots
Ja tinc 18 anys
En aquesta emissió especial del programa, s'ha convidat sis joves a concursar. Hi ha un premi de 1.000 euros que es lliurarà al guanyador.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Preguntes freqüents
S'analitza la jornada de reflexió i les mobilitzacions convocades per Tsunami Democràtic i es reflexiona sobre les noves tecnologies i la seva influència en les formes de protesta. Més tard, s'entrevista l'expresident de la Cambra dels Comuns John Bercow, pocs dies després que hagi deixat el càrrec de speaker al Parlament Britànic. I es coneix l'opinió sobre l'actual moment polític d'Inocencio Arias, un diplomàtic veterà amb una dilatada carrera en diferents punts de la planeta.
Altres
Durada: 205'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
Astrio. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Mario Cobo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Giulia Valle. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'