Programació TV3

Divendres, 22 novembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
Es tracta la situació dels jutges a Catalunya amb entrevistes a portaveus de l'Associació Professional de la Magistratura i Jutges i Jutgesses per la Democràcia després que l'associació conservadora hagi publicat un vídeo atribuint al Procés la marxa de jutges de Catalunya. També es parla de les negociacions per formar el govern espanyol i de les baixes a Ciutadans. El programa segueix el judici pel trasplantament de fetge d'Éric Abidal i s'analitzen els avantatges i inconvenients de les feines per internet, que estan sacsejant les estructures de les condicions laborals tradicionals.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Blondie
Marc Ribas fa un brownie, però amb xocolata blanca; és a dir, un blondie.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Marta i la Raquel tenen una enganxada mentre entrenen i l'Edu defensa la Marta desproporcionadament. Ella tem que l'enamorament de l'Edu cap a ella porti problemes al negoci; el Quim, però, creu que té la solució. Mentrestant, la Gemma es mor de ganes de quedar amb el Gorka, però ell no pot perquè aquest cap de setmana li toquen els fills. Tot i així, ell aconsegueix cangur i acaben quedant, però les coses es compliquen. D'altra banda, la Sílvia no fas cas del consell del Litus i torna a quedar amb la Romina; realment s'entenen bé, però el que fa no està bé. La Irene, per la seva banda, vol tenir el Vicenç a prop perquè se n'ha enamorat, però li demana que quan la malaltia estigui molt avançada, se n'aparti.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.20
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Zona zàping
Al programa es parla del retorn de Jose Mourinho a les banquetes, la broma de Gareth Bale que no ha agradat al Real Madrid i, a més, es converteix els germans Márquez en els Blues Brothers. També es pot veure una cursa de nadons enmig d'una pista de l'NBA, el penal més mal llançat de la setmana, i el backflip involuntari del pilot Johan Zarco, un especialista de celebrar victòries amb aquest salt.
Altres
Durada: 45'
22.40
La gran pel·lícula: Churchill
96 hores abans del desembarcament de Normandia, Winston Churchill mostra els seus dubtes respecte a l'estratègia de l'operació. Amb el suport de la seva dona i el seu equip, el primer ministre britànic es veu obligat a enfrontar-se directament amb els seus generals i aliats nord-americans, especialment amb el general Eisenhower. Mantenir el seu lideratge mai va ser tan rellevant.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.35
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.10
Gran reserva
Cultura: Josep Puigbó
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 25'
02.35
Gran reserva
Cultura: Àngel Colom
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 25'
03.00
Ritmes a l'estudi
Francesc Capella. Pianista i compositor, Capella té una dilatada carrera, en què ha liderat les seves pròpies formacions o ha estat acompanyant de solistes de la talla de Scott Hamilton o Johnny Griffin. El repertori que presenta al programa recrea el soul-jazz dels anys 60. Jazz amb ritme, on es donen la mà la música de Nova Orleans, el gospel i el blues.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
The Booty Hunters. Els seus temes estan inspirats per tota una estètica referida als ambients rurals dels Estats Units, però també pels bandolers de casa nostra. Blues a l'estudi obre les portes a Jordi Ollé, a la bateria i washboard, Javi Ollé a la veu, banjo i guitarra acústica, a Dani Banon, a la guitarra elèctrica, a Javi Banon, al contrabaix, i a Lluís Gómez, al fiddle i al banjo.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Juliane Heinemann. La cantant berlinesa Juliane Heinemann va arribar a Barcelona fa cinc anys atreta per la seva escena de jazz. Des d'aleshores no ha parat de tocar, sempre fidel al seu estil intimista, col·laborant amb altres bandes i als seus propis projectes. Ve acompanyada del guitarrista Jordi Matas, el contrabaixista Juan Pablo Balcázar i el bateria Carlos Falanga.
Altres
Durada: 60'