Programació TV3

Dissabte, 22 febrer de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 410'
12.50
El llenguado
Els insults i viatge al Solsonès
Amb l'ajuda del lingüista Pau Vidal, però també de Natza Farré o Adrià Pujol, Guillem Albà es pregunta si hi ha insults veritablement ofensius en català. Així doncs, en aquest capítol es parla d'insults sexistes, de correcció política i de com insultaven grecs i romans. Mentrestant, Yolanda Sey viatja al Solsonès, a la línia que separa el català oriental del català occidental.
Altres
Durada: 50'
13.40
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 50'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: El cavaller fosc
Tot i que els carrers de Gotham mai havien sigut tan segurs, Batman no pot desmantellar la màfia que domina la ciutat tot sol, ni tampoc acabar amb tota la corrupció que hi ha, fins i tot a la policia. Però per netejar els carrers de Gotham d'una vegada per totes, Bruce Wayne compta amb l'ajuda del tinent de la policia Jim Gordon i el nou fiscal, Harvey Dent, que per primera vegada està tractant els criminals amb mà de ferro. Quan sembla haver trobat la fórmula, apareix un estrany personatge amb la cara pintada, el Joker, que provoca el caos i porta aquests tres personatges al límit, i han de decidir fins on estan disposats a arribar per atrapar el Joker.
Pel·lícules
Durada: 150'
18.10
Tarda de cine: Projecte Llàtzer
Marc Jarvis té 32 anys quan li diagnostiquen una malaltia terminal. El pronòstic és desolador: li queda un any de vida. Just ara que ell i la seva nòvia, la Naomi, han començat a construir una vida junts. Incapaç d'acceptar aquest final, el Marc decideix congelar el seu cos, amb l'esperança posada en el futur. Seixanta anys després, l'any 2084, es converteix en el primer home ressuscitat de la història. Llavors descobreix que el gran amor de la seva vida, la Naomi, l'ha acompanyat durant tot aquest temps d'una manera que ell no esperava. No obstant això, la seva resurrecció no es produirà de la manera idíl·lica que el jove havia imaginat abans de morir.
Pel·lícules
Durada: 110'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Preguntes freqüents
Avui s'entrevista Jordi Sànchez, expresident de l'ANC, condemnat pel Tribunal Suprem a nou anys de presó. És la primera vegada que un dels independentistes empresonats va a un plató de televisió a fer una entrevista en directe, aprofitant un permís. A continuació, tenint en compte que a les 12 de la nit s'acaba la inhabilitació que pesa sobre Artur Mas, expresident de la Generalitat, el programa li pregunta si contempla tornar a la política institucional i si es vol tornar a presentar a les eleccions del Parlament de Catalunya. I, per acabar, una conversa amb César Strawberry, cantant de Def Con Dos, que està pendent del recurs del Tribunal Constitucional a una condemna d'un any de presó per apologia del terrorisme, i que parla sobre si s'ha de penalitzar l'apologia del franquisme. A més, l'espai compta també amb les col·laboracions de Pilar Rahola, Quico Sallés i l'actuació de Siderland.
Altres
Durada: 215'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
Rossvelvet. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Quico Pi de la Serra. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Benavent/Bonell. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'