Programació TV3

Dilluns, 24 febrer de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
S'entrevista Marta Pascal, excoordinadora general del PDeCAT, a qui es pregunta per les crítiques que ha rebut després d'afirmar que no es pot tenir un càrrec en un partit i discrepar de l'estratègia del líder. A més, des de Londres s'està pendent de l'inici del judici que ha de decidir si Julian Assange és extradit als Estats Units. El fundador de Wikileaks s'enfronta a una pena de 175 anys de presó si els jutges i, en última instància, el govern britànic accepten la sol·licitud d'extradició. També s'informa al detall de com es porten a terme les diligències exteriors del judici pel crim de la Guàrdia Urbana. Després s'analitzen els plans de Boris Johnson amb la BBC després que quedés clar que està decidit a debilitar la influència de la ràdio i la televisió públiques, que considera massa crítiques amb el Brexit i el seu govern.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Fricandó de pollastre
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Andreu continua fent veure davant de la Pili que està bé, i ella, convençuda, se'n torna a Madrid. Malgrat que no ho vulgui reconèixer, a l'Andreu li fa pànic estar sol, i intenta muntar-se activitats, però tothom té altres plans. Per altra banda, l'Eva vol que el Miquel faci de mitjancer entre el Santi i el Lluís. I quan el Miquel fa una reunió informal amb el treballador del Santi, constata que és un penques. Amb la complicitat de la Lola i el Raül, el Marc para una trampa per enxampar el Kevin.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Crims
Josep Talleda, l'Espereu-me (I)
La tranquil·litat es trenca a Sant Hilari Sacalm, la vila de les cent fonts, el diumenge 12 de juliol de 1987, quan és trobada morta una nena de 14 anys al voral d'una carretera, amb un cop molt fort al cap. La nena es deia Montse Ávila, filla d'una família de 8 germans. Els rumors s'estenen com la pólvora en un poble petit i en poques hores tothom té el seu sospitós.
Documentals
Durada: 60'
22.55
Els dies clau
27 de gener 1993: apareixen assassinades les nenes d'Alcàsser
El cas de crònica negra més famós de la història de la televisió permet reflexionar sobre el sensacionalisme a la televisió i com ha anat evolucionant el tractament dels successos. És l'època del Quién sabe dónde i de Nieves Herrero, que van explotar el cas. Veïns d'Alcàsser que van patir la pressió mediàtica, periodistes com Paco Lobatón o crítics de televisió com Ferran Monegal recorden el cas que va commocionar tot un país.
Documentals
Durada: 25'
23.20
The Last Kingdom
L'exèrcit del rei Guthred té l'oportunitat de derrotar els germans Sigefrid i Erik, tal com li aconsella l'Uhtred, però finalment el rei decideix negociar la pau amb ells. Això provoca que l'Uhtred li demani el mateix tracte i que faci les paus amb ell, paus que es garantirien amb el seu matrimoni amb la Gisela, la germana del rei. Però l'abat Eadred té uns plans molt diferents.
Sèries
Durada: 65'
00.25
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.00
Gran reserva
Xou. Això és massa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 40'
02.40
Ritmes a l'estudi
Big Dani Pérez. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.40
Blues a l'estudi
Amadeu Casas. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.40
Jazz a l'estudi
Jaume Gispert Quartet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 75'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'