Programació TV3

Dissabte, 23 maig de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 470'
13.50
Zona zàping
Avui es mostra com el bon temps i l'inici de la desescalada han retornat patinets, bicicletes i altres estris amb rodes al carrer, amb les conseqüents patinades i caigudes. Tot i això, encara hi ha molta gent que aprofita el confinament per seguir inventant reptes, jocs, bromes o peces musicals, especialment els usuaris de la xarxa social de moda aquests dies, TikTok, que comparteixen amb el programa les situacions més divertides. A més, aquesta setmana, el programa compta amb la participació de la cantant Dàmaris Gelabert, que tanca el programa amb el seu nou tema, Mou el cos.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Sense rastre
Jill Parrish arriba un dia a casa després de treballar durant un torn de nit i descobreix que la seva germana, la Molly, ha estat segrestada. La Jill està segura que ha estat el mateix individu que la va segrestar a ella mateixa un any abans i del qual va aconseguir escapar.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.25
Tarda de cine: Confia en mi
Una jove adolescent comença a xatejar amb un nou amic desconegut. La seva vida familiar fa que la noia se senti cada vegada menys compresa, motiu pel qual es refugia en aquest estrany i decideix cedir-li tota la seva confiança.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.05
TV3xunTUB
Espai que recull els grans moments televisius de la temporada de TV3.
Altres
Durada: 35'
19.40
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 20'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Preguntes freqüents
Anàlisi de la realitat catalana que combina la informació més rigorosa amb l'humor i l'entreteniment, i que dona veu als protagonistes.
Altres
Durada: 130'
00.10
Pel·lícula: Un home dur
Quan l'agent d'inversions milionari James King és acusat de frau i condemnat a passar una temporada a l'ombra a la presó de San Quentin, el jutge li dona 30 dies per arreglar els seus assumptes pendents. Desesperat, el James recorre a Darnell Lewis perquè l'ajudi a preparar-se per a la vida que l'espera entre reixes. Malgrat els prejudicis negatius del James, el Darnell resulta ser un petit empresari molt treballador al qual mai no li han posat ni tan sols una multa d'aparcament, i ni molt menys sap el que és anar a la presó.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.40
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 260'