Programació TV3

Dimecres, 21 octubre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa fa una àmplia cobertura de la sentència al major Josep Lluís Trapero i a l'excúpula d'Interior, que es fa pública a les 09.30 h. Hi ha entrevistes amb els processats i els seus advocats i connexions amb l'Audiència Nacional i el Parlament. Lídia Heredia també entrevista el portaveu de la CUP al Parlament, Carles Riera, i connecta amb el Congrés dels Diputats per saber com es desenvolupa la moció de censura contra Pedro Sánchez, presentada per Vox.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Taco de mongeta del ganxet
A vegades, les mongetes queden massa toves. O han tingut massa temps de cocció o bé han estat massa temps en remull. O totes dues coses. Per no passar el mal tràngol de portar aquestes mongetes a la taula, el programa explica com convertir les mongetes en uns tacos que es poden farcir com es vulgui.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
El Marc convenç l'Anna que ell no va passar droga, però la noia descobreix un feix de bitllets i confirma que l'ha enganyat. A més, les amigues de la Joana estan enfadades amb ella perquè últimament les ha deixat de banda. I ella, que té ganes de fer coses, proposa a l'Andreu i la Pili anar a Madrid un cap de setmana. El Litus, per la seva banda, pateix per l'Ismael, ja que no el veu bé, i se n'atribueix la culpa. Ell i l'Íngrid decideixen que el nen visqui indefinidament amb la mare. Més tard, a casa de l'Eva, el Litus comença a ser conscient que fa nosa.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Més 324
Edició especial dedicada a analitzar la sentència absolutòria del major Josep Lluís Trapero i l’antiga cúpula dels Mossos d'Esquadra. L'espai compta amb Olga Tubau, advocada del major dels Mossos Josep Lluís Trapero, i Fermín Morales, advocat de l'exsecretari general d'Interior Cèsar Puig.
Altres
Durada: 285'
02.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 190'