Programació TV3

Dijous, 29 octubre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista la vicepresidenta de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, i la portaveu d'Esquerra Republicana, Marta Vilalta. A continuació, el programa connecta amb París, per conèixer les noves mesures anti-Covid que s'aplicaran a França, i amb Milà, per saber qui hi ha darrere les protestes contra les restriccions. Més tard, el divulgador científic Salvador Macip explica què se sap de com funcionen els contagis de Covid i perquè hi ha persones que el dispersen molt. A més, s'analitza com els bancs apugen les comissions i es parla d'un llibre contra l'ecoansietat.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Costellam de porc amb aromàtiques
Al costellam de porc no li cal gaire cosa per brillar al plat, ja que és una part molt tendra i gustosa. En aquesta recepta es cuina amb herbes aromàtiques.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La situació de la Montse és realment desesperada. L'Eudald torna i li ofereix diners. Ella, que no sap si acceptar-los o no, explica al Miquel els seus problemes de parella. El Miquel està preocupat per l'historial de relacions que ha tingut la Noe i decideix comentar-ho amb el Jordi. Mentrestant, la Lola decideix cobrar-se el favor que li va fer al Marc. L'Anna no té més remei que acatar-ho, però s'enfada molt amb ell. El Marc busca refugi en els seus pares però, quan s'adona de la crisi que estan patint per culpa seva, acaba sincerant-se amb la seva mare. I no només amb ella. Posteriorment, l'Eva intenta demanar a la Victòria canvis a nivell laboral però aquesta ja ha contractat una noia nova que estarà per sobre d'ella. El seu nom és Lídia i no dubta a mostrar-se desagradable amb l'Eva.
Sèries
Durada: 45'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
Pedro Sánchez, Pere Aragonès, Alba Vergés i Meritxell Budó protagonitzen el musical Al bar, del grup Manel. Més tard, es reviuen els viatges per Oh, Espanya viatjant amb l'autobús fins a Navarra, Sevilla, Galícia i Madrid, per veure les diferents mesures anti-COVID; amb Joan Lluís Bozzo al capdavant. Posteriorment, Carmen Calvo, Pedro Sánchez i Pablo Iglesias parlen del toc de queda amb tots els eufemismes possibles. Mentrestant, Ortega Smith i Santiago Abascal visiten el papa. Finalment, el programa també descobreix el costat més moderat de Pablo Casado, encara que només sigui durant els dos minuts que dura el gag.
Altres
Durada: 40'
22.45
Persona infiltrada
Mag Lari-Família Roca Codina
El Mag Lari és el famós convidat d'aquest episodi. L'il·lusionista concursa amb una família del barri de Poblenou de Barcelona amb moltes influències orientals. La família intenta que el Mag Lari no els vegi el truc i el despisten amb proves de polígraf i sessions de cuina oriental. Al final, 5.000 euros de premi per a qui tingui més encert.
Altres
Durada: 60'
23.45
Persona infiltrada
Tomàs Molina-Família Verdaguer Ribas
En Tomàs Molina passa tot un dia amb una família de Ripoll. L'home del temps tindrà 12 hores per visitar la casa familiar, conèixer-ne els components, fer activitats plegats, menjar amb ells i sotmetre'ls a un interrogatori individual. En Tomàs es sorprendrà en descobrir una família molt arrelada a la comarca, apassionada dels pastorets i del R.C.D. Espanyol. Al final de la jornada, en Tomàs haurà de dir qui creu que no és un membre de la família.
Altres
Durada: 55'
00.40
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
04.00
Rumba a l'estudi
Els Pali. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Malacara Blues Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'