Programació TV3

Dimarts, 21 gener de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
Lídia Heredia entrevista la presidenta del grup Catalunya en Comú-Podem al Parlament, Jéssica Albiach, i també el vicepresident del govern, Pere Aragonès, després de l'acord entre el govern i els comuns per als pressupostos de la Generalitat. Durant tot el matí es fa un ampli seguiment dels efectes del temporal Gloria i del vent, la pluja i la neu que ha portat. Per altra banda, el programa torna a connectar amb l'Audiència Nacional per seguir les declaracions dels acusats en el judici a la cúpula dels Mossos. A més, s'analitza la polèmica sobre l'anomenat pin parental amb un portaveu del Departament d'Ensenyament i amb l'especialista en xarxes socials Juan Soto Ivars.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Carbassa rostida amb mozzarella
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Vicenç demana a l'Eudald que porti el llibre a la Irene i ell li promet que intercedirà perquè tots dos es puguin veure. La Irene s'emociona. Més tard, l'Edu no pot evitar sentir-se utilitzat per la Marta, i la tracta amb fredor i distància. Posteriorment, la Marta, rabiosa, no es queda amb els braços creuats. Paral·lelament, l'Ivan està encantat amb la Lola com a candidata a dependenta, però la Sílvia ha decidit parlar amb l'Eva. Finalment, la Lola i el Raül es coneixen i s'agraden.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Sense ficció
Inclou Mossos, llums i ombres: El 17 d'agost del 2017, un atac terrorista d'arrel islamista a la Rambla de Barcelona, que va obrir tots els telenotícies, va ser gestionat amb una rapidesa inusitada i exemplar pels Mossos d'Esquadra, que fins llavors no s'havien enfrontat mai directament a un atemptat d'aquest caire. Després de la sentència del procés, i degut a les manifestacions que hi va haver a Catalunya, es van produir durs enfrontaments entre els Mossos i els manifestants independentistes. La policia els va reprimir amb una duresa mai vista fins al moment. El programa és una radiografia de la història recent dels Mossos d'Esquadra, tenint en compte els esdeveniments polítics, socials i també policials més rellevants des que el cos es va establir com a policia de Catalunya amb l'arribada de la democràcia a Espanya.
Documentals
Durada: 70'
23.10
Gent de mercats
Mercats de Sant Antoni i Provençals a Barcelona i Mercat Central de Reus
El programa visita el remodelat mercat de Sant Antoni per conèixer Maria Masclans, part d'una saga centenària de bacallaners, que gestiona dues parades i un bar. A continuació, al mercat de fruites i verdures de Mercabarna es coneix l'empresa de cítrics que ara porta Montse Sanahuja, i el seu orgullós pare, el Florencio, que hi va de tant en tant per retrobar-se amb antics companys i clients. El programa també visita el mercat de Provençals per contagiar-se de el bon rotllo que es respira entre els seus venedors, que munten taules al mig de mercat per menjar junts el dia que obren a la tarda. I, finalment, el programa celebra el Corpus al Mercat Central de Reus, i veu com fa la coca amb cireres, típica d'aquest dia, la blocaire Marta Jubert, que compra les cireres a Anna Gisbert.
Altres
Durada: 60'
00.10
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
01.50
Gran reserva
Xou. Això és massa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 55'
02.45
Ritmes a l'estudi
La Banda Municipal del Polo Norte. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
A Contrablues. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.45
Jazz a l'estudi
Barcelona Bluegrass Band. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.45
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 15'