Programació El Punt Avui TV

Divendres, 25 octubre de 2019
09.30
Notícies locals
Informatius
Durada: 30'
10.00
Ben trobats
Altres
Durada: 120'
12.00
Notícies locals
Altres
Durada: 30'
12.30
Gaudeix la festa
Castells i muixerangues amb Jordi Bertran
El Ball de Valencians és l'origen de diferents manifestacions festives als Països Catalans. En Jordi Bertran les desenvolupa a la publicació 'Breu història dels Castells i la Muixeranga'. Reemissió.
Altres
Durada: 30'
13.00
Notícies locals
Altres
Durada: 60'
14.00
L'illa de Robinson
Amb Igor Llongueres
Reemissió.
Altres
Durada: 60'
15.00
Notícies locals
Altres
Durada: 60'
16.00
Protagonistes
Agustí Pons
En aquesta edició, Lluís Llort conversa amb Agustí Pons, periodista de llarga distància i biògraf d’una dotzena de personalitats catalanes, que presenta les seves memòries, Crònica al marge (Comanegra). Reemissió.
Altres
Durada: 30'
16.30
Notícies locals
Altres
Durada: 60'
17.30
Torna-la a tocar, Sam
Programa de cinema en què es repassen les estrenes del cap de setmana, es fan recomanacions de pel·lícules per veure a casa, de llibres relacionats amb el cine i altres curiositats. A la cartellera: 'Tan cerca, tan lejos', 'Secretos de estado', 'El silencio de la ciudad blanca', 'Parásitos', 'La defensa por la libertad', 'Hitler's hollywood', 'El viatge de Marta'. La pel·lícula destacada: 'La família Addams'. El sofà: Parlem de cinema sobre sèries. El personatge:: Nora Navas ens parla dels seus projectes. El projecte: Nova versió de 'Cara a cara' i tercera part de 'Creed' L'efemèride: Kevin Kline fa 72 anys i F. Murray Abraham fa 80 anys. Avui recordem: 17 anys sense Richard Harris i 26 anys sense Vincent Price. I acabem amb el tràiler de 'Star Wars 9
Altres
Durada: 30'
18.00
Teló de fons
Escena Poblenou: fem pinya!
El festival Escena Poblenou d'enguany porta com a lema 'Fem Pinya!', fent referència al seu compromís amb les arts escèniques, les dones creadores i la cultura. Novament una edició compromesa amb la realitat social i política que vivim, tal i com queda palès en la conversa entre la directora del certamen, Ada Vilaró, i la directora de l'Antic Teatre, Semolinika Tomic. Ambudes presenten espectacles dins aquesta divuetana edició, 'Anarchy' i '360 grams'. Ens apropem a dues companyies dirigides i integrades per dones feministes que, sota el paraigües de l'humor, fan crítica social del que ens envolta. Les XL, amb 'Degenérate mucho', volen acabar amb els estereotips de gènere que esclavitzen als homes i, sobretot, les dones del planeta. Cançons reversionades i molta irreverència per mostrar-nos que el mite de l'amor romàntic no existeix. A continuació veiem l'espectacle 'Under the Pelucas' de DeJabugo. Dues actrius dalt de l'escenari que només amb un canvi de perruca interpreten molts personatges diferents. Un muntatge còmic que radiografia la realitat amb molta ironia. També la companyia Ça Marche ha tingut un espai dins aquest festival, amb una obra col.lectiva interpretada per dues nenes de anys i alguns adolescents de Poblenou. El Festival Escena Poblenou arriba a la seva dissetena edició amb el ferm compromís que l’art i l’escena poden transformar el món. Una edició implicada en la realitat social i política del moment. Una edició a prop de les creadores i creadors, per seguir impulsant, agitant, recolzant aquelles propostes i artistes que ens fan anar més enllà dels límits, que arrisquen i que aposten per una creació i espais no convencionals. Aquesta dissetena edició reivindica, com porta fent els últims anys, una escena on el pensament feminista i les dones tinguin les mateixes oportunitats, ocupant els espais i els llocs que els hi pertoquen. El Festival es posiciona clarament i obre aquest any amb un dia més dedicat a la reflexió i al pensament de dones activistes, transformadores i creadores per fer sentir les nostres veus i mirades. Alhora presenta una programació fortament compromesa amb propostes creades, pensades, interpretades i dirigides per dones.
Altres
Durada: 30'
18.30
Notícies locals
Altres
Durada: 60'
19.30
Paisatges encreuats
Moianès
La unitat del paisatge del Moianès frega quatre comarques: el Bages, Osona, el Vallès Oriental i el propi Moianès. Té una extensió que s’apropa a les 35.000 hectàrees. Per moure’ns-hi utilitzarem sovint l’eix Transversal. I és que aquesta unitat compren parcialment el paisatge d’atenció especial d’aquesta infraestructura. Començarem reculant fins a la prehistòria, a les coves del Toll de Moià.
Altres
Durada: 30'
20.00
Notícies locals
Informatius
Durada: 60'
21.00
Torna-la a tocar, Sam
Pitu Anaya
Programa de cinema en què es repassen les estrenes del cap de setmana, es fan recomanacions de pel·lícules per veure a casa, de llibres relacionats amb el cine i altres curiositats. A la cartellera: 'Tan cerca, tan lejos', 'Secretos de estado', 'El silencio de la ciudad blanca', 'Parásitos', 'La defensa por la libertad', 'Hitler's hollywood', 'El viatge de Marta'. La pel·lícula destacada: 'La família Addams'. El sofà: Parlem de cinema sobre sèries. El personatge:: Nora Navas ens parla dels seus projectes. El projecte: Nova versió de 'Cara a cara' i tercera part de 'Creed' L'efemèride: Kevin Kline fa 72 anys i F. Murray Abraham fa 80 anys. Avui recordem: 17 anys sense Richard Harris i 26 anys sense Vincent Price. I acabem amb el tràiler de 'Star Wars 9. Reemissió.
Altres
Durada: 30'
21.30
On tot comença
Programa casteller que vol posar en valor la feina que duen a terme les colles més enllà de les actuacions a la plaça.
Altres
Durada: 30'
22.00
Teló de fons
 Reemissió.
Altres
Durada: 30'
22.30
Notícies locals
Inclou L’informatiu Anoia, L’informatiu Tarragona, L’informatiu Tortosa, L'informatiu Barcelona i L'informatiu Maresme.
Informatius
Durada: 60'