Programació La 1

Dimecres, 15 juliol de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 85'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
El tomate del Perelló
Javier Peña viatja fins al Perelló, a València, per descobrir les característiques del seu famós tomàquet cultivat en sorra de platja. A més, el xef i Tamara cuinen dues receptes molt fresques: gelatina de tomàquet, cogombre, musclo i safrà, i tomàquet al natural amb stracciatella i pesto.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Bloqueados por el muro
Espai en què dos equips de quatre participants juguen sobre un mur en el qual han de sortejar uns blocs que intenten empènyer cap al buit de manera impredictible. Si cauen, perden. Mentrestant, han de superar una ronda de preguntes per obtenir el major nombre de punts que els permeti aconseguir un espai més gran sobre el qual sostenir-se per la trepidant ronda final i, així, evitar saltar al buit. El duel continua fins que un equip es queda sense jugadors. A la prova final, en la qual es combinen preguntes, estratègia, sort i bons reflexos, l'equip guanyador intenta obtenir cada dia un gran premi en efectiu.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
El Jesús es retira, però encara no ha decidit qui seguirà al capdavant de l'empresa familiar. El Jorge, malgrat l'oposició de la Lorena, segueix pensant en l'oferta de l'Elías de portar el Bar Central. Paral·lelament, l'Elías contracta l'Ágata per treballar a la fruiteria. El David, per la seva banda, convenç la Celia perquè escrigui. La Carmen, al seu torn, s'obre camí per ser la pròxima presidenta de l'Associació de Comerciants. Mentrestant, el Germán és conscient que el Samuel s'està enganxant al joc.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
El Mateo ha despertat del coma, però no recorda qui li va disparar. Paral·lelament, el Rojo es veu obligat a presentar Vlado Khan a la seva mare, i li diu que és un home de negocis. D'altra banda, el Vlado interromp una reunió entre la Diana i el Rojo per revelar-los que ha assassinat la Laia i que ara ells han de treballar per a ell si no volen córrer la mateixa sort. Finalment, el Darko ordena al Karim realitzar una trobada amb la policia corrupta perquè els aconsegueixi armes.
Sèries
Durada: 30'
17.50
Acacias 38
La Sabina evita l'atracament a la mantegueria de la Lolita i tots admiren la nova propietària del restaurant per la valentia i l'empenta que ha demostrat. Paral·lelament, l'Antoñito promet portar el tema de la seguretat als carrers davant el congrés. Posteriorment, encara que a l'Alodia li faci por anar en vaixell, decideix anar-se'n amb els seus senyors, i els Domínguez s'acomiaden d'Acacias. Mentrestant, una parella jove i exòtica vinguda des d'Amèrica arriba al barri, i el Roberto comparteix amb la Sabina seu malestar. Finalment, el Cesáreo té una trobada casual amb la persona que menys imaginaria de tornada al barri: Santiago Becerra.
Sèries
Durada: 55'
18.45
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.35
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 55'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Lazos de sangre
Los Nieto
És la història d'un campió en majúscules i de l'home que va saber donar-li al motociclisme un lloc en l'esport espanyol. El programa entrevista la saga que encara avui plora la desaparició del seu líder. Els seus fills, la seva família més propera i grans noms del motociclisme espanyol rendeixen tribut a l'irrepetible, estimat i admirat per tots, Ángel Nieto.
Documentals
Durada: 100'
23.45
Lazos de sangre: el debate
Los Nieto
En aquest espai s'analitzen els temes tractats al programa Lazos de sangre.
Altres
Durada: 90'
01.15
Lazos de sangre
La saga Sánchez Vicario
El programa s'endinsa en la saga Sánchez Vicario després del divorci d'Arantxa de Josep Santacana. Persones properes a ells, com María Escario, Coral Bistuer, Mónica Pont, Magüi Serna, l'estilista Alberto Cerdán o el psiquiatre José Cabrera analitzen les relacions d'aquesta família de campions.
Documentals
Durada: 60'
02.15
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
04.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 120'