Programació La 1

Divendres, 25 octubre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Cocido montañés y panacota de café
El Dani elabora un saborós i contundent bullit muntanyès, també conegut com olla podrida. El menú acaba amb una panacota de cafè, i aprenem de la mà de Félix, un expert en cafè, d'on ve el cafè i quins tipus de torrats existeixen.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
L'Elías amaga a l'Adela l'origen dels diners del Germán. D'altra banda, el Jorge és humiliat per l'Elías durant la votació de la presidència. El Nacho, per la seva banda, revela la seva veritable naturalesa davant la Noa. Paral·lelament, el Jesús confessa els seus veritables sentiments per la Valeria. Mentrestant, la Cristina pateix estar a prop del Doménico, però l'amor triomfa entre el Samuel i la Carla. A més, el Nicolás revela la veritat sobre l'accident que va deixar el Samuel en una cadira de rodes. Al seu torn, el Jesús insisteix en demostrar a la Valeria que està fet un xaval. La Lorena revoluciona la pizzeria i aclapara el Doménico, mentre que el Samuel, la Carla i el Jonathan consoliden la seva amistat.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
El Mateo i la Verónica estan bastant esperançats amb la nova etapa que s'inicia en el seu matrimoni, mentre que la Paula pateix mal d'amors pel Toni. Finalment, arriba el dia de la inauguració del nou Moonlight. D'altra banda, el Paolo té un oferiment per fer a l'Álvaro, relacionat amb la Màfia.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
L'Alfonso arriba a temps d'impedir que el Jose i l'Emilio es portin el material de la seva productora. Però l'aparició de la policia, amb l'advocat dels Domínguez, salva els dos i acaba amb l'Alfonso detingut. No obstant això, la Bellita segueix intranquil·la i té por que l'Alfonso l'ataqui a través de la premsa. Però gràcies a la Rosina aconsegueix publicar un article al diari explicant la veritat. Mentrestant, el Santiago descobreix que la Marcia dubta sobre la seva identitat i insisteix que ha estat la presó el que l'ha fet canviar. Posteriorment, l'Armando confessa a la Susana la raó del seu distanciament, pel que sembla el rei Alfons XIII el necessita per a una missió internacional. Just després, la Susana desapareix i tot el barri comença a buscar-la. El Cesáreo, per la seva banda, vol celebrar amb els criats un sobresou, però cometen un error i el xai que compren per a la barbacoa era una de les ovelles del Jacinto.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
La paisana
Alfoz de Lloredo
En aquesta ocasió, Eva Hache es desplaça fins al municipi d'Alfoz de Lloredo, a Cantàbria, un poble bonic a la vora del mar. Allà té l'oportunitat de provar les llimones més peculiars del país, i de conèixer a dos dels seus conreadors: el Nene i el Culi.
Altres
Durada: 50'
23.00
Viaje al centro de la tele
70 y pop
El programa torna als anys 70 amb tots els números u a les llistes de vendes durant aquesta dècada. Los Bee Gees, Nino Bravo, Miguel Bosé, Paul McCartney, Tequila, Lorenzo Santamaría, Pablo Abraira, Camilo Sesto, Pedro Marín, Roberto Carlos, Richard Cocciante, entre d'altres, fins a completar els deu anys que van abastar una dècada d'èxits i grans artistes.
Altres
Durada: 60'
00.00
Viaje al centro de la tele
Canta conmigo
Un viatge musical pels duets més destacats de Televisión Española: Miguel Bosé, Sergio Dalma, Mike Oldield, Bonnie Tyler, Isabel Pantoja, Dani Martín, Robbie Williams i una infinitat de primeres figures de la cançó.
Altres
Durada: 60'
01.00
Viaje al centro de la tele
Fuera del tiesto
Divertit viatge per una selecció de programes que han transitat al marge dels cànons de la seva època. Programes com Superstar, Sara y punto, 360 grados, Viaje con nosotros o Si yo fuera presidente.
Altres
Durada: 45'
01.45
Olmos y Robles
La leyenda de Emiliano Pozuelo
Sota un humil quadre religiós apareix ocult el que podria ser un Renoir autèntic i el Museu Reina Sofia envia el professor Pierre Pollard a Ezcaray perquè comprovi l'autenticitat de l'obra. Aquest quadre resulta ser fals, i diu la llegenda que Emiliano Pozuelo va fer el canvi a tres obres impressionistes que mai van aparèixer i que en les seves falsificacions s'amaga un enigma que condueix a un gran tresor.
Sèries
Durada: 75'
03.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 180'