Programació La 1

Dilluns, 11 novembre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 205'
13.25
Hacer de comer
Paté caballa pan crujiente/Pollo en cocotte
Dani García presenta dos plats ideals per arribar amb fam d'un viatge. Primer, un paté de verat per untar en pa cruixent artesanal; després, cuina amb l'actriu Melani Olivares un pollastre en cocotte, una cassola de ferro de forja per evitar que li quedi sec el pollastre al forn.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
El Germán acaba obeint les ordres del seu pare, en contra de la seva voluntat. Mentrestant, el Nacho li organitza a la Rosa un dinar romàntic amb segones intencions. La Valeria, paral·lelament, trenca amb el Jesús, que lluita per mantenir l'amistat i la convida a dinar. Més tard, la Cristina prega al Doménico que accepti la feina al restaurant i s'allunyi d'ella. El Paolo, mentrestant, ha d'anar a Nàpols i el Doménico ha de quedar al capdavant de la pizzeria. Finalment, la Carmen i el Nicolás tracten d'arreglar les seves coses mentre que el seu fill s'ensorra davant la Carla en intentar sincerar-se.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
L'Elvira fracassa estrepitosament en el seu intent d'assassinar la Miralles. Malgrat això, i decidida a acabar per tots els mitjans amb la inspectora, contacta amb el Paolo per dissenyar un nou pla. Mentrestant, el Miguel ha de fer front als seus sentiments contradictoris cap a l'Ángela.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
L'enfrontament entre l'Úrsula i la Genoveva no acaba en tragèdia perquè el Felipe arriba al Principal preocupat pel retard de la senyora a la seva cita al restaurant. L'Úrsula fuig deixant la Genoveva amb una lesió al braç, però la Genoveva no li explica la veritat al Felipe. Paral·lelament, l'arribada de la Margarita al pis dels Domínguez obliga la Bellita a explicar la veritat. Va ser ella qui va localitzar la dona i li va enviar menjar, penedida d'haver estat la culpable indirecta d'haver acabat amb la seva carrera com a cantant. Més tard, la Margarita rebutja la seva caritat i la Bellita se sent encara pitjor. La Camino, mentrestant, comença les classes de dibuix i està absolutament fascinada amb el món de la pintura i amb la Maite. Posteriorment, la guerra entre la Lolita i la Marcelina acaba quan el Jacinto obliga la seva dona a apagar el gramòfon. La Lolita, per la seva banda, té una nova preocupació, ja que sospita de la proximitat entre l'Antoñito i la neboda de l'Armando. Mentrestant, la notícia que el Felipe va formalitzar la seva relació amb la Genoveva fa mal a la Marcia. En veure trista la seva dona, el Santiago comença a adonar-se dels seus sentiments per la Marcia. Finalment, l'Úrsula torna a enfrontar-se a la Genoveva: o mantenen la seva aliança o es penedirà per sempre.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Promesas de arena
La Lucía, una jove cooperant, viatja a Líbia per col·laborar en una ONG situada en una zona molt conflictiva. Després de començar amb mal peu la relació amb l'Andy, l'exigent responsable del projecte, i també amb el Hayzan, un atractiu i misteriós conductor libi, tot empitjora quan decideix perseguir una nena que ha robat uns medicaments. (Nou en emissió.)
Sèries
Durada: 70'
23.55
Titanes sin fronteras
Sierra Leona
El programa visita un dels països més pobres de la Terra, Sierra Leone, on Coco Portillo construeix escoles al nord de país, una zona poblada per diferents ètnies amb diferents llengües i un problema comú: l'educació dels milers de nens sense escolaritzar. També hi ha la doctora Marta Costat, que es va enfrontar a l'Ebola i ara dirigeix una clínica prenatal en Koidu i dona classes als futurs metges de Sierra Leona. Finalment, l'espectador coneix Alex Lucena, que va visitar la seva mare a Sierra Leone i ja no va poder oblidar el país. La seva obsessió és treure la població de les mortals mines de diamants donant-los un treball en l'agricultura.
Altres
Durada: 55'
00.50
Españoles en el mundo
Isla Mauricio
Sèrie documental que pretén mostrar que els espanyols que viuen fora d'Espanya són totalment diferents als espanyols que van haver d'emigrar en èpoques passades. A més, es mostra la vida d'aquestes persones en llocs recòndits del planeta.
Altres
Durada: 55'
01.45
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 140'