Programació La 1

Dimecres, 20 novembre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Buñuelos Idiazábal/lomo orta pimientos piquillo
El xef Dani García ensenya a preparar plats d'elaboració senzilla amb productes de qualitat i de temporada. No està sol a la cuina perquè uns ajudants molt especials l'acompanyen en l'elaboració dels plats.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
L'Adela descobreix les infidelitats de l'Elías, però ell no pensa deixar que el seu matrimoni es trenqui. Paral·lelament, a través del David, la Celia descobreix la imatge que el Jorge té d'ella. Mentrestant, un comunicat de l'ajuntament acaba amb les il·lusions dels comerciants. El Germán, per la seva banda, pateix, perquè boicotejar el mercat fa mal a persones que estima. D'altra banda, després de la seva brega amb la Lorena, la Rosa pren una decisió que deixa en xoc tota la seva família. Mentrestant, els Pacheco i els De la Cruz debaten la decisió de la Valeria i el Jesús respecte la casa de Comillas. Finalment, la Carmen i l'Elías saben que, si volen que el pla no prosperi, han de crear una aliança.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
El Toni rep felicitacions per la seva actuació a casa dels Bremón, i la connexió del jove policia amb la Verónica és cada vegada més gran. Mentrestant, la Lourdes segueix intentant esbrinar més coses sobre el Quintero, cosa que comença a despertar les sospites del seu cap.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
L'Úrsula intenta que el Felipe s'adoni de fins a quin punt l'està enganyant la Genoveva, però l'advocat no li fa cas i la fa fora de casa i d'Acacias. Paral·lelament, el Santiago demana diners a la Genoveva per marxar d'Acacias amb la Marcia, però ara és la Genoveva qui no vol. La Maite, per la seva banda, per suavitzar el malestar de la Felicia amb les classes, suggereix a la seva alumna regalar-li a la seva mare un retrat. Mentrestant, l'Emilio segueix el consell de l'Antoñito i demana matrimoni a la Cinta, que el malinterpreta i creu que l'únic objectiu de l'Emilio és portar-la al llit. D'altra banda, la Margarita confessa a la Bellita que l'Alfonso l'ha abandonada per una jove actriu. La Rosina i el Servando, mentrestant, competeixen per tenir el millor saló cultural de barri. Finalment, la Genoveva sap que està a punt de derrotar l'Úrsula i li demana al Felipe que parli amb el Méndez per detenir el Cristóbal, l'assassí del Samuel.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
MasterChef Celebrity
Els concursants treballen per relleus amb els seus familiars per donar una segona vida als aliments. A més, fan servir dues de les tècniques d'avantguarda apreses al programa. Posteriorment, al restaurant Coque de Madrid els famosos reprodueixen, per equips, un menú d'alta cuina dissenyat pel xef Mario Sandoval. Els millors d'aquesta prova es converteixen en finalistes del concurs. Finalment, a la prova d'eliminació, els aspirants han de fer servir estris nous i anar afegint ingredients a mesura que els descobreixin durant la preparació. El xef Oriol Castro també participa en aquest repte.
Altres
Durada: 175'
01.00
Comerse el mundo
Turquía
El cuiner Javier Peña recorre diversos països mostrant la seva diversitat gastronòmica.
Altres
Durada: 50'
01.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 135'