Programació La 1

Dijous, 21 novembre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Pollo a la miel, tarta de queso miel y almendras
El xef Dani García ensenya a preparar plats d'elaboració senzilla amb productes de qualitat i de temporada. No està sol a la cuina perquè uns ajudants molt especials l'acompanyen en l'elaboració dels plats.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
L'Adela comença a plantejar-se si ella també està sent una ingènua amb l'Elías, igual que el Paolo amb la Cristina. L'Elías, per la seva banda, es retroba amb una amiga del passat. Mentrestant, el Jesús intenta intervenir entre les seves dues filles mentre el Nacho, un cop més, fa de les seves manipulant la seva dona. Paral·lelament, el Jorge vol arreglar els seus problemes amb la Celia i decideix ajudar el David abans que veure la Lorena. Posteriorment, l'Elías intenta sense èxit que el Jesús es replantegi la seva relació amb la Valeria. Mentrestant, el Doménico vol posar fi a la seva aventura amb la Cristina, però ella no està disposada a posar-li-ho fàcil. Finalment, el Jonathan entra a treballar a Fruites i Verdures De la Cruz.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
La Miralles espera nerviosa que la Silvia surti de quiròfan, i se sent culpable perquè el tret que ha rebut anava dirigit a ella. Més tard arriba la Berta, la mare de la Silvia. Paral·lelament, l'Ángela i el Miguel surten junts, però les coses no van bé.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
El Santiago cerca noves formes d'aconseguir els diners necessaris per anar-se'n de Acacias, i la visita d'un tafur capta la seva atenció, però això no se li escapa al Cesáreo. Mentrestant, la Bellita consola la Margarita després de l'abandonament de l'Alfonso. L'Emilio, per la seva banda, segueix sense comprendre l'empipament de la Cinta i li demana ajuda a l'Antoñito. Paral·lelament, el Servando inaugura abans que la Rosina el seu saló cultural amb els criats com a convidats. La Rosina, gelosa, demana participar, però ell es nega. D'altra banda, l'Arantxa fa una bufetada al Cesáreo quan ell intenta agafar-li les mans. Posteriorment, la Genoveva es reuneix amb el Cristóbal amb una bona oferta, però tot és un parany. Finalment, el Felipe i el Méndez acorralen l'Úrsula, però ella no cedeix i nega qualsevol implicació amb el Cristóbal.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Estoy vivo
El Márquez decideix parlar amb la María per arreglar la seva situació amb el Sebas. Ell li assegura que el seu amic els està ajudant en una missió, però la María no es creu ni una sola paraula fins que no vegi amb els seus propis ulls què li passa a l'Enlace. Paral·lelament, el David vol extreure l'ésser que l'Enlace porta dins i decideix anar a buscar-l'ho per obligar-lo a anar a el monestir abandonat en el qual ell s'ha refugiat amb la seva família. Mentrestant, la relació entre la Carlota i l'Enlace és cada vegada més estreta. La jove comença a sentir una inclinació especial per ell quan rep una comunicació urgent de la Passarela: la seva missió no ha canviat, i si l'Enlace té un d'aquests éssers en el seu interior l'ha de matar. L'Antuán, per la seva banda, amenaça la Vero perquè s'afanyi a trobar els seus diners. La comissària intenta mantenir al marge la Rebe i l'Adrián, però aquest acaba descobrint que l'Alicia està investigant la seva mare per corrupció. Finalment, el Márquez intenta ajudar la Vero i torna a casa de l'Inma perquè li doni informació sobre l'Antuán. El Santos segueix sospitant que el Márquez i la Vero són còmplices i decideix acompanyar-lo.
Sèries
Durada: 65'
23.50
Comando actualidad
Els reporters de el programa busquen què hi ha al darrere d'un negoci milionari que no para de créixer, que ha canviat la comunicació i la forma de vendre productes, darrere del qual, en molts casos, s'amaguen mentides. També s'analitza quins són els efectes i els perills de la gran exposició a les xarxes socials, què passa quan la fama s'acaba i quant val tenir milers de seguidors.
Altres
Durada: 120'
01.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 135'