Programació La 1

Divendres, 22 novembre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Borraja con almejas y cerdo agridulce
Dani García intenta apropar al públic del programa les borratges, considerades verdures de luxe en països com França i Itàlia. Després de presentar la recepta de borratges amb cloïsses, compta amb la visita d'Odkhuu, aspirant de MasterChef 5, i junts preparen porc agredolç.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
L'Elías decideix apostar per la seva relació amb la seva dona. Paral·lelament, la Lorena es fa càrrec de bar amb l'ajuda del Jorge. LaRosa, per la seva banda, inicia la seva vida lluny de bar, però s'avorreix. Mentrestant, la Celia està encantada de veure el Jorge i el David passant temps junts. D'altra banda, l'Elías convenç elJesús per visitar el Genaro, un amic malalt. Posteriorment, el Samuel descuida les seves tasques i el mercat pateix les conseqüències. La Cristina, per la seva banda, cada vegada més enganxada a la seva relació amb el Doménico, comença a descuidar la seva tasca com a mare.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
L'Álvaro, preocupat perquè la policia trobi el Paolo i involucri la seva mare en l'intent d'assassinat de la Miralles, convenç l'italià perquè se'n vagi d'Espanya. Mentrestant, el Quintero té un enfrontament amb l'Emma al Moonlight.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
L'Úrsula amaga tenir res a veure amb el Cristóbal i carrega contra el Felipe, que jura que la perseguirà fins ficar-la a la presó. Paral·lelament, la Cinta explica a la seva família que ha rebut una oferta per actuar en un teatre, mentre segueixen els seus problemes amb l'Emilio. Mentrestant, la Felicia rep el quadre per sorpresa, i se sorprèn tant d'el talent que té la seva filla que li permet seguir amb les classes. D'altra banda, el Servando convida la Rosina a la seva tertúlia després d'una reprimenda de la Fabiana per haver deixat fora la senyora, però els criats van escapant perquè no aguanten el discurs avorrit de la Rosina. Al seu torn, la proximitat entre el Felipe i la Genoveva és més evident que mai, i la Genoveva li proposa al Felipe ser pares. Mentrestant, el Cesáreo aconsegueix que l'Arantxa le perdoni i accepti anar amb ell a la revetlla. Finalment, el Santiago arriba malferit a la pensió i la Marcia tem per ell.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
La paisana
Zahara de la Sierra
La presentadora viu avui la seva última aventura al front del programa a Cadis, on coneix Zahara de la Sierra. En aquest últim capítol de la temporada, descobreix el valor de sobreposar-se a les desgràcies de la vida amb bon humor, com va fer el Juanma, a qui l'Eva troba amb la seva porra. Però per bon humor, el del Pedro, propietari d'un dels bars de poble i gran amant de fer-se fotos amb els famosos. També es topa amb les cabres payoyas del Pepe i, com Zahara està als peus de la serra de Grazalema, acompanya el Beni, un jove del poble, a conversar amb els cérvols.
Altres
Durada: 50'
23.00
Viaje al centro de la tele
Top júnior
Un petit gran viatge al voltant dels grups i intèrprets que van triomfar abans de la seva majoria d'edat. Sonats debuts dels novells Marta Sánchez, Abraham Mateo, Ana Belén o Marisol, i també dels grups Aurin, Parchís, Onda vaselina, Caramelos i tots els participants del Festival Eurovisió Junior.
Altres
Durada: 60'
00.00
Viaje al centro de la tele
Mi rollo es el rock
Un viatge divertit, trepidant i emocionant pels millors temes del rock des dels 70 fins a l'actualitat. Elvis, Queen, Los Bravos, Los Rolling Stones, Miguel Ríos, ACDC, Metallica, Tequila, Pink Floyd, Fito y los Fitipaldis, Héroes del Silencio o The scorpions, entre d'altres.
Altres
Durada: 60'
01.00
Viaje al centro de la tele
Eurovisión, la cuenta atrás
Divertit viatge pel camí recorregut pels representants d'Eurovisió fins a la seva participació en el certamen.
Altres
Durada: 55'
01.55
Olmos y Robles
Las dos caras de Ezcaray
Després de passar diversos mesos complint perilloses missions, el tinent Robles torna a Ezcaray per retrobar-se amb el seu excompany, el caporal primer Olmos. La seva tornada al poble coincideix amb la visita de Mateo Fresneda, exministre de l'Interior i subsecretari de l'OTAN, que torna a la seva localitat natal per ser nomenat Fill Predilecte. Tots els veïns van a l'esdeveniment, que es complica per la presència de Gaspar Miñambres, un periodista que planeja reunir-se en secret amb Mateo Fresneda per a revelar-li informació. L'acte, que hauria de ser una festa distesa, esdevé un autèntic malson quan l'Ajuntament és ocupat per un grup armat.
Sèries
Durada: 80'
03.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 165'