Programació La 1

Dimarts, 10 desembre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Avui: Pad thai de pollastre i cuscus de xai.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
El Jorge segueix amb els seus dilemes sobre la Celia. Paral·lelament, l'Elías, desesperat després de rebre l'aliança de l'Adela, intenta per tots els mitjans fer-la canviar d'opinió. El Nacho, per la seva banda, intenta sabotejar els plans de la seva filla amb el Luis, però la Noa té un as sota la màniga. Mentrestant, la Carmen i el Nicolás segueixen rere la pista de la Valeria, els plans de la qual no convencen la família. Més tard, el Doménico, enfonsat, intenta disculpar-se amb la Cristina per haver-la tractat malament, però la Cristina no està disposada a perdonar la humiliació tan fàcilment. Mentrestant, una coneguda del barri fa un encàrrec d'última hora a la Celia i l'Adela per fer els regals del seu casament. Finalment, la Noa vol arreglar els seus problemes amb el Jonathan.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
La Miralles rep la trucada de l'Antonio dient-li que l'Elvira el té retingut a punta de pistola a la seva consulta i està disposada a matar-lo si no allibera al seu fill. Posteriorment, la Verónica i el Toni es troben de nou i entre els dos salten espurnes.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
L'advocat és traslladat a l'hospital, però les notícies sobre la seva recuperació són cada vegada pitjors, i el Méndez, per la seva banda, té un principal sospitós de l'accident. Mentrestant, la cancel·lació de les classes de pintura destrossa la Camino. El José, d'altra banda, anuncia a la seva família la proposta del productor americà, i la notícia il·lusiona molt la seva filla Cinta, però no la Bellita. Més tard, la mare dels Domínguez li confessa les seves preocupacions a la Margarita, mentre el Choco es confessa amb l'Esther. L'Emilio i la Cinta, al seu torn, planegen una petició de mà formal per comunicar la notícia de l'enllaç a la seva família. Finalment, la Casilda i la Fabiana li expliquen a la Marcia què ha passat amb el Felipe, i han de frenar-la perquè no vagi a veure'l a l'hospital.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Pel·lícula: Una historia de venganza
Roman Melnyk, cap de construcció, i Jake Bonanos, controlador aeri, són dos complets desconeguts, però les seves vides queden estretament unides després d'una terrible catàstrofe. El Roman espera l'arribada de la seva dona i la seva filla embarassada, però quan arriba a l'aeroport descobreix que ha succeït un terrible accident, i per això ara és un home trencat, que ha de viure en un món buit, amarg i ple de records i preguntes sense resposta. La vida del Jake, el controlador aeri, també s'ha fet miques.
Pel·lícules
Durada: 85'
00.10
Pel·lícula: El club de los jóvenes multimillonario
Basada en fets reals, segueix la història de Joe Hunt i Dean Karney, dos amics que van convèncer els seus excompanys de classe a Harvard per crear un fons d'inversions anomenat Club de Nois Bilionaris que els hauria de catapultar als esglaons més alts de la societat de Los Angeles als anys 80.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.45
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 140'