Programació La 1

Dilluns, 6 juliol de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 85'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
Avui Peña visita Silla, a València. Allà coneix de prop el cultiu d'arròs de l'Albufera i tot el procés fins que arriba a la taula. Després, Tamara i Peña sorprenen l'espectador amb dues receptes delicioses: Arròs verd amb marge i espinacs i Taronja preparada. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
El mercat, lliure de pressions, encara el seu futur, però l'Elías descobreix que no tots estan disposats a perdonar el que va fer. Paral·lelament, l'actitud misteriosa del Jesús fa pensar a la Valeria que té un embolic, però en realitat prepara fer-li una sorpresa pel seu aniversari. La Carmen, al seu torn, decideix preparar-li una festa sorpresa a la seva mare a la pizzeria. Mentrestant, el Germán s'ofereix a ajudar l'Adela amb el funeral del Gonzalo. La Celia, per la seva banda, es preocupa perquè tot el que ha passat al mercat comença a passar-li factura al David. Finalment, la Carla decideix emprar els seus diners en obrir un lloc de cupcakes, encara que això endarrereixi els plans del Samuel d'anar-se'n a viure junts.
Sèries
Durada: 25'
16.55
Servir y proteger
Commoció a la comissaria davant la marxa del Toni a jutjats i el dictat de presó provisional. Mentrestant, el perillós mafiós Vlado Khan surt de la presó amb intenció d'instal·lar-se a Districte Sud i associar-se amb el Rojo.
Sèries
Durada: 25'
17.20
Acacias 38
Els Palacios especulen sobre la possible reacció del Felipe quan li parlin de la Celia. Celebren també l'acta de diputat de l'Antoñito i la reconciliació entre el Ramón i Felipe. Paral·lelament, la Rosina mana a la Casilda indagar sobre la Bellita. Posteriorment, el Marcos i la Felicia tornen de la seva lluna de mel, i el Marcos fa les presentacions oficials entre la Soledad i la nova senyora de la casa. La Genoveva, per la seva banda, accepta la proposició del Ramón sobre la mort de la Celia.
Sèries
Durada: 55'
18.15
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.05
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 85'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
MasterChef
Final
A la primera prova, els aspirants cuinen al ritme del xef Martín Berasategui, amb dotze estrelles Michelin. Més tard, Pepe Rodríguez obre la cuina del seu restaurant El Bohío, a Illescas, Toledo, on es disputa l'última prova exterior de l'edició. Els aspirants han de servir un menú de sis plats, dissenyat pel xef i jutge, als duelistes de totes les edicions de MasterChef Junior. Finalment, els duelistes del programa demostren tot el que han après servint un entrant, un plat principal i unes postres. A més, el xef Joan Roca, amb tres estrelles Michelin, ajuda els jutges a escollir el guanyador de l'edició. El vencedor aconsegueix el trofeu del talent culinari, la publicació del seu propi llibre de receptes, cent mil euros en metàl·lic i un màster en Cuina, Tècnica i Producte que concedeix el Basque Culinary Center, a Sant Sebastià, la Facultat de Ciències Gastronòmiques. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 210'
01.35
Pel·lícula: Al diablo con David
David Locking, un empresari ric, arriba a l'afable poble de Cherry Cove amb la intenció de construir-hi un gran port esportiu i una zona d'apartaments. No obstant això, topa amb la Polly, una noia jove i bonica, propietària de la pensió Sunflower, que s'oposa als seus plans.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.05
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
04.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 70'