Programació La 1

Dijous, 29 octubre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 90'
08.00
La hora de La 1
Espai que aborda l'actualitat amb continguts molt variats, que van des de les entrevistes i debats polítics a la crònica social passant per blocs d'economia i consum, societat, successos i cultura.
Altres
Durada: 60'
09.00
Especial debate estado de alarma
Espai que emet en directe el debat al Congrés dels Diputats sobre l'estat d'alarma decretat pel Govern espanyol el diumenge per fer front a la COVID-19. El ministre de Sanitat, Salvador Illa, és l'encarregat de defensar la proposta del Govern espanyol, al qual segueixen les intervencions dels diferents grups parlamentaris.
Altres
Durada: 360'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
La família De la Cruz està preocupada per les acusacions contra l'Elías com a autor d'un crim masclista. L'Elías, per part seva, descobreix que el logo que tenia el sobre on l'Ágata ocultava diners es correspon amb el d'una empresa dedicada a l'oci nocturn dirigida per un tal Eusebio Roca. Mentrestant, la Gloria contracta un detectiu perquè li aconsegueixi informació sobre les trucades misterioses de la Lorena. Posteriorment, l'Adela convida el Fernando a menjar amb la família De la Cruz, oferint-li el gest que ell sol·licitava. Més tard, encoratjat pel Samuel i amb preocupació per part de la Carla, el David es declara a la María. Paral·lelament, el Jorge accedeix a gravar un curs de cuina per internet i el David és l'escollit per a dirigir els vídeos. Finalment, l'Alberto li demana al Nicolás que espiï les obres de la reforma a casa de la seva mare i aquest descobreix que s'acaben d'acabar.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
La Verónica té una dura trobada amb el Mateo a la presó. L'Eva, per part seva, accepta el tracte del Quintero. Decideix ajudar-lo a trobar Khan a canvi que el Quintero li lliuri la Ruta del Sud per moure els seus carregaments d'armes.
Sèries
Durada: 55'
18.15
Acacias 38
El Marcos explica al Roberto que la Felicia va ser enverinada mentre el Méndez segueix la seva recerca amb la informació facilitada per la Soledad. L'Anabel, mentrestant, intenta que la criada li parli de la relació que manté amb el seu pare, però ella li parla d'un antic amor. Posteriorment, la Natalia i la Genoveva preparen una festa per presentar el seu nou habitatge, amb la intenció que ningú del barri hi vagi. El José, al seu torn, descobreix l'Ignacio en una de les seves festes i el jove estudiant li explica la veritat. Més tard, els Palacios reben una desoladora notícia: un diplomàtic que respon a les inicials A. P. R. ha patit un greu accident al nord d'Àfrica. Finalment, l'Aurelio i l'Anabel es juren amor etern després de passar junts la nit, però es descobreix que l'Aurelio tenia un pacte amb la Soledad per conquistar la jove criolla.
Sèries
Durada: 55'
19.10
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
20.00
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 30'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Pel·lícula: El instante más oscuro
En els dies previs al començament de la Segona Guerra Mundial, l'acabat de nomenar primer ministre de Gran Bretanya, Winston Churchill, ha de fer front a una de les decisions més difícils i decisives de la seva carrera política: negociar un tractat de pau amb l'Alemanya nazi o mantenir-se fidel als seus ideals i a la llibertat d'una nació. Amb les imparables forces nazis endinsant-se a Europa Occidental, Churchill, malgrat viure l'instant més fosc, guiarà una nació i intentarà canviar el curs de la història mundial.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.05
Viaje al centro de la tele
Programa que mostra alguns dels grans moments de la història de la televisió amb una mirada humorística i irònica.
Altres
Durada: 110'
00.05
Locos x la música
El programa ret homenatge aquesta setmana a quatre programes de diferents èpoques que van apostar per la difusió musical convidant als artistes més emblemàtics. L'espai recorda A tope, emès entre 1987 i 1988 i presentat per Eva Mosquera, que va ser el successor de Tocata. També s'esmenta Zona Franca, conduït per l'eurovisiu Tony Aguilar i Arantxa de Benito, on totes les actuacions eren en plató i donaven una oportunitat als grups novells. Es rememora a més Noches de gala, un espai de música més convencional presentat per Joaquín Prat i Miriam Díaz-Aroca i el mític Qué noche la de aquel año!, creat per Miguel Ríos i pel qual van desfilar els grups nacionals més importants dels 70 i els 80.
Altres
Durada: 110'
00.05
Canta conmigo
Un viatge musical pels duets més destacats de Televisión Española. Miguel Bosé, Sergio Dalma, Mike Oldield, Bonnie Tyler, Isabel Pantoja, Dani Martín, Robbie Williams i una llarga llista de primeres figures de la cançó.
Altres
Durada: 110'
01.55
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
03.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 135'