Programació La 2

Dissabte, 22 febrer de 2020
06.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 80'
07.20
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
ORTVE: Flamenco Sinfónico. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 95'
09.35
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 55'
10.30
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 25'
10.55
Para todos La 2
Aquesta setmana el programa reflexiona sobre els efectes secundaris del càncer i possibles solucions per suportar-los. També s'entrevista Mar Cabra, periodista i vicepresidenta de OdiseIA, el primer observatori de l'impacte social i ètic de la intel·ligència artificial a Espanya. A més, en emprenedors socials, Antonella Broglia presenta el projecte de Shubhendu Sharma, el propòsit del qual és crear boscos d'uns 100 m² al voltant de les ciutats en espais actualment lliures. A continuació, s'entrevista Miguel Perlado, psicòleg clínic que porta 20 anys ajudant a persones atrapades en grups sectaris a sortir d'aquests i a recuperar-se del trauma. I, finalment, Patricia Ramírez ofereix algunes pautes per iniciar una nova relació després d'una ruptura.
Altres
Durada: 30'
11.25
La cuarta revolución
Programa que explica les professions del futur.
Documentals
Durada: 55'
12.20
La gente más extraordinaria del mundo
Superhumanos
Aquest documental d'investigació revela l'extraordinària gent que està ajudant científics internacionals a realitzar avenços mèdics.
Documentals
Durada: 50'
13.10
Descubrir
La Amazonia ecuatoriana
Des de Cotococha, s'explora la zona del riu Napo, a la selva amazònica. Es descobreix Shiripuno i Tiyu Yaco, immerses en un projecte nou de turisme comunitari de dones. També es visita el Centre de Rescat d'Animals i es gaudeix de l'amabilitat de les tribus natives.
Documentals
Durada: 30'
13.40
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
13.50
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 75'
15.05
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou El bosque de las fantasías i El Amazonas salvaje de Alemania
Documentals
Durada: 105'
18.05
Senderos del mundo
A Gijón, l'Ana es prepara per fer un tram de més de 400 quilòmetres de la Ruta Via de la Plata. Mentrestant, el Juan i el Migas inicien la seva aventura a Irlanda del Nord amb l'objectiu d'arribar fins a la Calçada del Gegant. A la Regió de Múrcia, l'Amador explora la Serra de la Muela, Cap Tiñoso i Roldán.
Documentals
Durada: 60'
19.05
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
19.15
Guardianes del patrimonio
Operación Templanza
Un valuós relleu robat durant la Guerra Civil, i desaparegut durant gairebé 80 anys de la Catedral Magistral d'Alcalá de Henares, és el protagonista d'avui. Jorge Colomar es desplaça fins al temple catedralici per investigar sobre el cas.
Documentals
Durada: 25'
19.40
8 días que marcaron la historia de Roma
La venganza de Boudica
L'any 43 d. C., els icenos, un poble de la Britannia, es van convertir en aliats de Roma. A aquest poble pertanyia Boudica, que va arribar a ser reina dels seus, però, després de l'ascens de Neró al tron de Roma l'any 54 d. C., les coses van canviar i l'any 60 d. C. la reina Boudica va ser ultratjada.
Documentals
Durada: 45'
20.25
El cardenal Cisneros
Cisneros, que va ser un polític honest i compromès, és considerat pels historiadors l'estadista més important d'Espanya. El documental indaga en la seva tasca de reformador religiós, el seu interès per la cultura i la seva gran tasca política durant les seves dues regències.
Documentals
Durada: 95'
22.00
Concurso de Comparsas Ritmo y Armonía de Santa Cru
Des de l'Avinguda Francisco la Roche, Santa Cruz de Tenerife.
Altres
Durada: 110'
23.50
La noche temática
Inclou Picasso y Dora Maar: Artistas apasionados i Cuando Pablo se convierte en Picasso
Documentals
Durada: 105'
01.35
La nueva Ruta de la Seda
Amb una inversió de més d'un bilió de dòlars, la nova ruta de la seda és el pla de desenvolupament més car de la història de la humanitat. La Xina exporta el seu capital per construir ferrocarrils, ports i carreteres per on distribuir la seva tecnologia i els seus productes.
Documentals
Durada: 60'
02.35
Escocia
El documental aborda el periple existencial, narrat en primera persona, d'una dona malalta de càncer que s'enfronta a la malaltia amb el profund desig de seguir vivint i la il·lusió de tornar a veure algun dia, els paisatges d'Escòcia.
Documentals
Durada: 65'
03.40
Extrañas maravillas del mundo
La naturalesa està plena de fenòmens inesperats, inexplicables i difícils de capturar amb càmeres. Aquesta sèrie documental intenta explicar els successos més sorprenents que tenen lloc a la Terra.
Documentals
Durada: 50'
04.30
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 35'
05.05
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 55'