Programació 8tv

Dimarts, 22 octubre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Sant Jordi: That's way. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 29'
06.29
Catalunya Blues
Mario Cobo & His Swingin Stringers. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
06.59
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 171'
09.50
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 190'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
13.30
Hora B
L'espai vol donar a conèixer de primera mà i abans que ningú el que ha passat al Barça al llarg del dia i quina és la reacció del club davant de qualsevol fet destacat de la seva actualitat.
Esports
Durada: 65'
14.35
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 19'
14.54
L'amo del poble
Boi
Els presentadors van en furgoneta per Catalunya i descobreixen la cultura i algunes de les tradicions i personatges emblemàtics de cada població.
Altres
Durada: 21'
15.15
Ventdelplà
El Genís convenç el David perquè marxi tranquil a Vancouver. Per la seva banda, la Nuri explica a la Roser que està molt il·lusionada amb el Genís. A més, el Xavi se sent malament quan diu a la Mónica que marxen d'acampada. Paral·lelament, la Isona vol anar-se'n de cap de setmana amb l'Enric, però ell li diu que té guàrdia i que no la pot canviar. Finalment, la Ruth aprofita que la Marcela no hi és i roba diners de la caixa.
Sèries
Durada: 63'
16.18
Pel·lícula: Los vengadores
Un granger descobreix que la seva família ha estat massacrada per comanxes a les ordres d'un blanc renegat. Llavors treu d'una presó mexicana sis homes perquè l'ajudin a venjar-se.
Pel·lícules
Durada: 127'
18.25
Pel·lícula: Tú, pequeño hombre blanco, yo gran caz
Un petit grup de caçadors comanxes és atacat pels kiowes per robar-los un cavall. Els comanxes aconsegueixen vèncer, però el seu cap mor a causa de les ferides. El cap dels kiowes, però, no vol renunciar al seu somni de volar un dia sobre el bell cavall blanc.
Pel·lícules
Durada: 118'
20.23
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 31'
20.54
Lo Cartanyà
Malabo
Vicenç Cartanyà ha entrat a la televisió local com una estrella despòtica. No obstant això, el Bardagí està encantat amb la seva presència i fins i tot ha preparat una festa en honor seu. La Tilda, per la seva banda, té sentiments confusos envers ell.
Sèries
Durada: 31'
21.25
Plats bruts
Tinc mètode
Un professor de l'Institut del Teatre crea polèmica entre els alumnes amb els seus nous i revolucionaris mètodes d'ensenyament. La Carbonell i el Lopes, per la seva banda, troben el diari personal de l'Emma i decideixen llegir-lo.
Sèries
Durada: 22'
21.47
Plats bruts
Tinc bon cor
El pis en què viuen el Lopes i el David ha estat embargat. Al programa de la Mari Pau Huguet necessiten convidats endeutats que expliquin el seu cas. El David decideix assistir-hi i explicar la història del seu amic i company de pis.
Sèries
Durada: 28'
22.15
Pel·lícula: Cena entre amigos
El Gabe i la Karen, una parella feliçment casada, descobreix que els seus amics, el Tom i la Beth, no són tan feliços com semblen. Una nit, la Beth els explica que el Tom l'ha deixat per una altra dona i que estan tramitant el divorci. Arran d'això, el Gabe i la Karen comencen a qüestionar-se la solidesa de la seva relació.
Pel·lícules
Durada: 103'
23.58
Misteris... amb Sebastià d'Arbó
Espai que mostra aspectes màgics, misteriosos i enigmàtics d'altres mons ocults.
Altres
Durada: 135'
02.13
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 227'