Programació 8tv

Dilluns, 11 novembre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Sant Jordi i Névoa: Alt e amor d'on gran desig s'engendra. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 30'
06.30
Catalunya Blues
Mario Cobo & His Swingin Stringers. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
07.00
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 173'
09.53
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 187'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 26'
13.26
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 19'
13.45
Dinamita
Sèrie protagonitzada pel Tricicle composta per diferents gags basats en situacions quotidianes.
Sèries
Durada: 25'
14.10
Dinamita
Sèrie protagonitzada pel Tricicle composta per diferents gags basats en situacions quotidianes.
Sèries
Durada: 25'
14.35
L'amo del poble
Palafurgell
Els presentadors van en furgoneta per Catalunya i descobreixen la cultura i algunes de les tradicions i personatges emblemàtics de cada població.
Altres
Durada: 24'
14.59
Ventdelplà
La Mònica s'ensorra amb el Xavi. La Nicole vol parlar amb ella, però el Julià creu que és millor deixar-la tranquil·la. La Berta, per la seva banda, encara no es veu capaç de parlar amb el Monràs, tot i intentar-ho. Paral·lelament, el Jaume es mostra distant amb l'Esteve, des que sap que és gai i no sap com tractar-lo.
Sèries
Durada: 58'
15.57
Pel·lícula: Matar a un hombre
Després de resultar greument ferit durant l'atracament a un banc, Rem Anderson és abandonat a la seva sort pels seus dos còmplices i la seva xicota. Després de complir un any de presó, el Rem surt de la presó amb l'única idea de demanar explicacions als seus companys, als quals no triga a trobar en un petit poble.
Pel·lícules
Durada: 86'
17.23
Pel·lícula: Indios (No lucharé nunca más)
El Joseph, el cap dels indis nez percé, viu a la preciosa vall de Wallowa d'Idaho i Oregon. El 1877 el president Frant l'obre per a la colonització blanca i la seva tribu només té 30 dies per traslladar-se a la reserva de Lapwai.
Pel·lícules
Durada: 114'
19.17
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 28'
19.45
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 30'
20.15
Lo Cartanyà
Hollywood
31 de desembre del 2005. Tot el poble està de festa al Cafè de l'Amargura celebrant l'arribada del nou any. El Cartanyà s'ennuega amb un raïm i cau desmaiat. Durant el seu estat d'inconsciència, viatja a un lloc màgic on coneix el seu àngel de la guarda.
Sèries
Durada: 43'
20.58
Plats bruts
Tinc un cacao
El Lopes es vol casar amb la Guillermina i va a Finlàndia a demanar els papers del divorci a la Diana. I allà se li desperta alguna coseta a ritme de salsa. L'Emma i l'Stasky, mentrestant, entren en una feroç competició sobre la correcció lingüística.
Sèries
Durada: 30'
21.28
Plats bruts
Tinc remordiments
Després que el David i la Guillermina tinguessin un rotllet durant l'absència del Lopes, al David no el deixen viure els remordiments. El Lopes el veu tan desanimat que es preocupa per ell. Mestrestant, la Guillermina prepara el seu debut al Liceu.
Sèries
Durada: 32'
22.00
Pel·lícula: OSS 117, perdido en Río
Dotze anys després de la seva estada al Caire, OSS 117 ha de complir una nova missió. Seguint la pista d'un microfilm comprometedor per França, l'agent forma equip amb una seductora tinent coronel d'el Mossad per capturar un nazi xantatgista. Aquesta aventura el porta de les assolellades platges de Rio als exuberants boscos de l'Amazones, de les més profundes grutes secretes al cim del Crist de Corcovado. Però, sigui quin sigui el perill, sigui el que sigui el que està en joc, sempre es pot comptar amb Hubert Bonisseur de la Bath per tirar endavant.
Pel·lícules
Durada: 108'
23.48
Pel·lícula: Con las manos ensangrentadas
Després de passar 13 mesos a la presó, el Tonny és posat en llibertat. Busca al seu pare, l'Smeden, un gàngster terrorífic dels baixos fons de Copenhaguen, que dirigeix un garatge de cotxes robats, perquè li doni feina.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.28
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 272'