Programació 8tv

Divendres, 22 novembre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla La Principal de La Bisbal: Dilecte Mestre. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 31'
06.31
Catalunya Blues
Amadeu Casas Trio. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 32'
07.03
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 170'
09.53
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 187'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 26'
13.26
Hora B
L'espai vol donar a conèixer de primera mà i abans que ningú el que ha passat al Barça al llarg del dia i quina és la reacció del club davant de qualsevol fet destacat de la seva actualitat.
Esports
Durada: 77'
14.43
L'amo del poble
Navata
Els presentadors van en furgoneta per Catalunya i descobreixen la cultura i algunes de les tradicions i personatges emblemàtics de cada població.
Altres
Durada: 22'
15.05
Ventdelplà
La Isona se'n va de casa i la Teresa li diu que sempre tindrà les portes obertes. La Roser, per la seva banda, torna i s'assabenta que el Genís no ha deixat de veure la Teresa, sinó més aviat al contrari. Mentrestant, el Ferran proposa a la Mònica fer unes lletres per al seu grup. A més, la Dora pateix per si la seva filla torna amb el Paco.
Sèries
Durada: 66'
16.11
Pel·lícula: La leyenda de los Cheyennes
El Bello i la Rita intenten impressionar la reina amb els seus coneixements de jardineria, amb una fórmula de creixement que fa que les plantes del jardí creixin enormes i fora de control. El Bello descobreix al final que amb temps i paciència les plantes creixen al seu propi ritme.
Pel·lícules
Durada: 101'
17.52
Pel·lícula: Mad Morgan
Durant la tardor del 1865, el famós malfactor Bushranger Dan Morgan va creuar el riu Murray, de Nova Gal·les del Sud, per lluitar per última vegada. El que hi va passar és un misteri, però des d'aquell dia se l'anomena Mad Dog Morgan.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.32
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 27'
19.59
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 30'
20.29
Lo Cartanyà
Babilònia
El Bardagí i la Tilda volen fer-se milionaris i proven amb el mètode piramidal. Els productes que venen són una mena de tapersex. Tanmateix, no guanyen el que esperaven i, a més, algú els ha robat l'aparell més car.
Sèries
Durada: 32'
21.01
Plats bruts
Tenim un merder
El David i el Lopes no saben què fer amb un paquet de droga que els ha arribat per equivocació. D'altra banda, el Pol, l'Emma i el Ramon estan fent una timba de pòquer al bar Maurici.
Sèries
Durada: 30'
21.31
Plats bruts
Tinc hipoteca
L'Emma vol demanar l'atur, però li diuen que ha de fer un examen per a un curset: la Carbonell i la Mercedes l'ajudaran. El David i el Lopes es plantegen comprar el pis i demanar una hipoteca.
Sèries
Durada: 29'
22.00
Pel·lícula: Seducción peligrosa
Harry Anders, un exagent secret britànic, s'ha jubilat i porta una vida tranquil·la com a propietari d'un famós club de jazz. Quan coneix la dona d'un important diplomàtic nord-americà i s'enamora bojament d'ella, la dona aprofita la situació per convèncer-lo que localitzi un antic amant que pretén perjudicar el seu marit. Aquesta operació obliga el Harry a recórrer a tota la seva experiència i als seus antics contactes.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.50
Misteris... amb Sebastià d'Arbó
Espai que mostra aspectes màgics, misteriosos i enigmàtics d'altres mons ocults.
Altres
Durada: 144'
02.14
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 226'