Programació 8tv

Dimarts, 10 desembre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla la flama de farners: Camí de Sant Ponç. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 30'
06.30
Catalunya Blues
The Suitcase Brothers. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
07.00
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 172'
09.52
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 188'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
13.30
Hora B
L'espai vol donar a conèixer de primera mà i abans que ningú el que ha passat al Barça al llarg del dia i quina és la reacció del club davant de qualsevol fet destacat de la seva actualitat.
Esports
Durada: 65'
14.35
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 33'
15.08
L'amo del poble
Ascó
Els presentadors van en furgoneta per Catalunya i descobreixen la cultura i algunes de les tradicions i personatges emblemàtics de cada població.
Altres
Durada: 15'
15.23
Ventdelplà
El Martí intenta a contracor acceptar la decisió de la Cristina. Aquesta s'avergonyeix quan l'Elisabet es posa impertinent amb una infermera. La Roser, per la seva banda, reconeix al Jaume que el Gabriel la va incomodar, i el Jaume aconsella al Gabriel que no atabali la Roser. Paral·lelament, al Ramiro li toca ser vocal i va cap al col·legi electoral. La Marcela, mentrestant, ha d'obrir el bar, però està molt cansada. A més, el Monràs s'ofereix per acompanyar la Conxita a votar. La Dora i el Llibert temen l'eficàcia dels mètodes del Monràs.
Sèries
Durada: 61'
16.24
Pel·lícula: Filón de plata
A la petita ciutat de Silver Lode, el xèrif McCart interromp bruscament el casament entre el Dan i la Rose per detenir el nuvi.
Pel·lícules
Durada: 91'
17.55
Pel·lícula: El hombre de Oklahoma
El Dr Brighton viatja en ferrocarril, amb la seva dona, cap a Califòrnia. La seva esposa mor en donar a llum prop d'un assentament d'indis cherokee i el Brighton, destrossat per la tragèdia, decideix instal·lar-se amb els indis i la seva petita filla.
Pel·lícules
Durada: 91'
19.26
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 31'
19.57
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 31'
20.28
Lo Cartanyà
Miami
Obren un gimnàs al poble i la monitora és una noia espectacular. El Cartanyà i alguns nois del poble s'apunten al gimnàs amb un objectiu: seduir la monitora. Paral·lelament, a l'Anselmo li toca un cap de setmana pagat en un magnífic apartament de platja vàlid per a dues persones. La Bordonida l'acompanya.
Sèries
Durada: 37'
21.05
Plats bruts
Tinc temps
El David descobreix que per triomfar com a actor ha d'estar molt preparat, de manera que s'apunta a una infinitat de cursets. Mentrestant, el Lopes decideix comprar-se un flam.
Sèries
Durada: 29'
21.34
Plats bruts
Tinc contraccions
La Lídia, l'exnòvia del Lopes, torna de l'Amazones embarassada i a punt de parir. A poc a poc, el Lopes s'implica en l'embaràs. Mentrestant, la Carbonell, el Pol, l'Emma i el Ramon s'inscriuen en un concurs de televisió.
Sèries
Durada: 25'
21.59
Pel·lícula: Lantana
El detectiu Leon Zat es mou per un fosc laberint de relacions humanes en el seu viatge per resoldre el misteri de la desaparició d'una dona casada amb un important home de negocis. La investigació el fa reflexionar sobre el seu matrimoni, sobre el que ha perdut i sobre el que ha de recuperar.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.09
Misteris... amb Sebastià d'Arbó
Espai que mostra aspectes màgics, misteriosos i enigmàtics d'altres mons ocults.
Altres
Durada: 118'
02.07
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 233'