Societat

La UNED Girona obre el nou curs amb un gran divulgador científic

Va anar a càrrec del doctor David Bueno, i es va fer al centre associat a Girona, a la Coma Cros de Salt

El doctor en biologia David Bueno va ser l’encarregat ahir d’obrir oficialment el curs acadèmic de la UNED Girona. Bueno és un dels millors divulgadors científics, col·labora amb diversos mitjans de comunicació i és autor de diferents publicacions sobre neurociència i educació. En la seva lliçó inaugural Educar a través de la sorpresa: com aprèn el cervell va fer un repàs sobre com la gran eclosió dels coneixements en neurociència de les dues últimes dècades ha permès començar a entendre com el cervell busca, emmagatzema i gestiona els nous aprenentatges i les diferents habilitats cognitives.

L’acte de l’inici de curs es va fer al centre associat UNED Girona a la Coma Cros de Salt i va tenir la presència de Montse Palma, directora de la UNED Girona; Albert Piñeira, vicepresident de la Diputació de Girona; representants del rectorat de la UNED i l’Ajuntament de Salt. El curs 2017/2018 de la UNED a Girona ha començat aquesta setmana i la matrícula per a estudis d’accés, graus, idiomes (CUID), màster i cursos per a majors de 50 anys (UNED sènior) estarà oberta fins al 20 d’octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

Un artefacte explosiu causa almenys 13 ferits a Lió

barcelona

Deu ferits en una explosió a Lió

barcelona

Pengen un ninot amb la cara de Junqueras en un pont de Sant Vicenç dels Horts

sant vicenç dels horts
El temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Continua la pluja

Barcelona

La URV investeix l’aviadora Bettina Kadner com a Doctora Honoris Causa

tarragona

Nissan impulsa el segment de furgonetes derivades de turisme amb la nova NV250

Creu Roja ha ajudat 1.421 persones a trobar feina

barcelona

Memòries dels primers seminaristes sense sotana

GIRONA

El 27% dels usuaris de centres d’aliments hi porten cinc anys

salt