Societat

Michelin il·lumina quatre noves estrelles catalanes

El restaurant barceloní Angle, del popular Jordi Cruz i dirigit pel xef Alberto Durá, ha guanyat la seva segona estrella Michelin. En la Gala de les Estrelles, celebrada ahir a la nit a Sevilla, també es va concedir una distinció al restaurant Aürt de Barcelona, del cuiner Artur Martínez; al Cinc Sentits, també de Barcelona, del xef Jordi Artal, que recupera l’estrella que va perdre en la passada edició per tancament i trasllat, i al Deliranto de Salou del xef Josep Moreno. En canvi, perden l’estrella que tenien La Barra de Carles Abellán de Barcelona, Els Brancs de Roses i Terra de s’Agaró. També l’ha perdut el restaurant Gaig, de Barcelona, per tancament i trasllat

La guia Michelin diu del restaurant Angle que el xef Alberto Durá “aposta, en línia amb les consignes marcades pel mediàtic xef Jordi Cruz, pel que ells defineixen com «alta cuina de consum quotidià»”.

En aquesta edició una de les notícies va ser l’entrada del Cenador de Amós, de Villaverde de Pontones (Cantàbria), al grup dels tres estrelles Michelin. A Catalunya, mantenen la màxima distinció El Celler de Can Roca, el Lasarte i l’ABaC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Errors en els gens causen un 15% dels covids greus

Barcelona
Societat

Moltes Mercès

barcelona

Al final de la quarantena

girona

Ampli seguiment en el primer cribratge escolar, a Manlleu

Barcelona /gIRONA

Gran preocupació a Europa pels rebrots a l’Estat espanyol

Brussel·les

Mínim històric de catalans que marquen la X per a l’Església en la renda

Barcelona

L’antic hospital reforça la residència de Puigcerdà

PUIGCERDÀ
economia

La Generalitat gestiona gairebé 20.700 habitatges socials

PERE SOLER, ROGER COLOBRAN I ANDREA MARTÍN
DOCTORS DE LA VALL HEBRON ESPECIALITZATS EN IMMUNOLOGIA I PARTÍCIPS EN EL PROJECTE INTERNACIONAL

“Hem pogut fer en sis mesos una feina de sis anys”

BArcelona