Societat

‘Xefs’: la reivindicació de la millor gastronomia del món

Estrella Damm presenta una campanya en la qual la marca i 42 dels seus clients més reconeguts es comprometen a continuar treballant com fins ara, amb qualitat i innovació, i conviden tothom a fer-ho

Poques setmanes abans de l’arribada de la primavera, quan es compleix un any de l’inici de la pandèmia, ens podem atrevir a pensar com es podrà viure i disfrutar l’estiu vinent. I, en aquesta projecció, tornen les icones que avancen el bon temps, entre les quals destaca una campanya en concret que, any rere any, ens evoca l’estil de vida de la Mediterrània.

Al sector cerveser, i a la gastronomia en general, els ha tocat viure temps difícils. Per això, Estrella Damm presenta aquest any Xefs, una campanya en la qual la marca i 42 dels seus clients més reconeguts, en representació de la gastronomia del país, es comprometen a continuar treballant com ho han fet sempre: apostant per la màxima qualitat, utilitzant les millors matèries primeres, treballant amb productes locals, tenint cura dels petits detalls, estimant l’ofici i innovant. Tota una declaració d’intencions per continuar sent la millor gastronomia del món.

Els germans Roca, Ferran Adrià, Dabiz Muñoz, Maca de Castro, Nandu Jubany, Carme Ruscalleda, Paolo Casagrande, Rodrigo de la Calle, Adrián Quetglas i Fina Puigdevall i la seva filla Martina són algunes de les cares conegudes que apareixen a Xefs i que no van dubtar ni un segon a posar-se a les ordres del director de cinema Alberto Rodríguez –amb Oriol Villar com a director creatiu– per representar la nostra gastronomia.

La declaració d’intencions que narra Xefs arrenca a El Bulli, considerat un dels símbols de la cuina contemporània. Allà, Ferran Adrià i Joan Roca inicien un recorregut per camins de la Costa Brava al qual s’afegeixen fins a 40 professionals, mentre reflexionen sobre la situació actual i assenten les bases que guiaran els seus propers passos: esforç, dedicació, il·lusió i innovació. Perquè, com bé assenyalen Joan i Jordi Roca al final de Xefs , “no és només el nostre mitjà de vida, és la nostra manera de viure”.

Fonts de Damm asseguren que el compromís dels professionals de la gastronomia per continuar apostant per la màxima qualitat és també el compromís d’Estrella Damm. N’és una mostra el fet que darrerament ha aconseguit la millor puntuació al sabor en l’última edició dels Superior Taste Awards, esdeveniment que, per sisè any consecutiu, ha premiat Estrella Damm amb el màxim reconeixement.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els empresaris ebrencs celebren que el Procicat plantegi aixecar el confinament comarcal aviat

Tortosa

Traslladen a l’entrada de Santes Creus el monòlit que va aparèixer dissabte a l’albereda

Aiguamúrcia

Brussel·les obre la porta a no renovar els contractes amb AstraZeneca i Johnson&Johnson

Brussel·les

El SEM pediàtric atén uns 1.200 infants cada any i prop de la meitat són nounats

Barcelona

El BIOCOMSC apunta a que no s’ha produït acceleració en la pujada de casos per Setmana Santa però alerta sobre les UCI

barcelona

Baixen els ingressos i els malalts a les UCI però es registren 1.941 nous casos

barcelona

L’Aragó decreta el tancament perimetral de Fraga i de la comarca de la Llitera

fraga

Pugen a 892 els grups escolars confinats (+167) i a quatre els centres tancats

barcelona

150.000 tulipes a 1.200 metres d’altitud, el projecte de tres emprenedors per impulsar turísticament el Berguedà

capolat