Infraestructures i serveis

Millores als accessos als equipaments de Miànigues

L’entrada i sortida de la piscina, el local de serveis i el camp de futbol de la zona esportiva de Miànigues, a Porqueres, s’han remodelat per tal de fer-les més còmodes als usuaris en general i, de manera especial, a les persones amb mobilitat reduïda. Amb una inversió d’uns 14.000 euros, s’ha construït una passarel·la de formigó que serveix per accedir a les instal·lacions esmentades. La nova estructura substitueix el terra de sauló que hi havia fins ara. Per anar al recinte del camp de futbol s’ha fet, en un altre punt, una rampa formigonada, per millorar-ne l’accessibilitat dels espectadors. D’altra banda, s’ha completat la tanca perimetral.

Les instal·lacions

En aquests moments, a la zona esportiva de Miànigues s’hi concentren el camp de futbol, la piscina municipal, l’edifici de serveis i les pistes de tennis. A l’esplanada on s’hi aparquen els vehicles s’hi munten les barraques de la festa major i, a mitjà termini, s’hi podria construir un pavelló lleuger (amb coberta i laterals de lona) per als entrenaments del club Gimnàstica Artística Porqueres, tot i que això encara no s’ha concretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Salt estudia posar càmeres a l’entorn dels contenidors

salt

Ryanair aclarirà el futur a Girona d’aquí a 15 dies

Girona/barcelona

Denuncien negligència urbanística a Cadaqués

Cadaqués

L’Ajuntament de Palamós descarta canviar de lloc el mercat dels dimarts

palamós

Platja d’Aro reforça l’aposta per l’atenció als ciutadans

platja d’aro
El temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Tarda inestable

Barcelona

El peatge ja és una opció

Barcelona

El desdoblament de la C-16 entre Berga i Bagà, l’any vinent

Berga

Londres redueix un 16% les emissions de CO2

Londres