Conferències

Cerca

Del
al

Prop d'Ordis

Divendres, 18 juny 2021

Sant Pere Pescador

19.00. Centre cívic. Xerrada Salut: què és i de què depèn? Salutogènesi: un nou-vell enfoc, a càrrec del Dr. Enric  Pous Saltor.

L'Escala

19.00. Alfolí de la Sal. Conferència sobre El conjunt episcopal tardo antic d'Empúries a partir de les noves excavacions a Sta. Margarida, a càrrec de Pere Castanyer i Marc Bouzas, arqueòlegs. Dins els actes de les Jornades Europees d'Arqueologia.

20.00. Biblioteca Víctor Català. Xerrada La por al contagi, a càrrec de la Dra Neus Rodríguez, Coord. de Programes i Serveis de l'AECC Girona.

Castellfollit de la Roca

20.15. Església Vella. Xerrada sobre els joves sense referents familiars i el seu futur a Catalunya.

Dissabte, 19 juny 2021

Olot

11.00. Església de Sant Esteve. Conferència Campanes i campanars de la Garrotxa, a càrrec de Xavier Pallàs.

Palafrugell

19.00. Museu del Suro. Conferència La sureda: un bosc somiat, a càrrec de Josep Gordi i Serrat, doctor en Geografia. Cal reserva prèvia al 972 30 78 25.

Palamós

18.00. Biblioteca Lluís Barceló i Bou. Xerrada El patrimoni i la memòria, a càrrec de Maria Puig, regidora de Patrimoni Local i Arxiu de l'Ajuntament de Palamós; Jordi Font, director del Memorial Democràtic de Catalunya, i Miquel Martí, cap de l'Àrea de Patrimoni i director del Museu de la Pesca de Palamós. Dins el cicle d'activitats La Guerra Civil a Palamós: història i memòria.

Dilluns, 21 juny 2021

Girona

18.30. Aula Magna de la Casa de Cultura, Xerrada Construint futur, amb Gabriela Serra, mestra, activista i ex-diputada.