Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Serra de Daró

Dimecres, 19 maig 2021

Torroella de Montgrí

17.30. Escola bressol El Petit Montgrí. Xerrada Pautes per famílies que vulguin reduir residus i taller de Furoshiji Emboliquem amb roba!, a càrrec d'Esther Peñarrubia.

Girona

19.00. Aula A de la Casa de Cultura. Conferència Nous reptes a l'Orient Mitjà, a càrrec de Massoud Sharifi. Dins el cicle Entendre l'Orient Mitjà d'avui: conflictes i reptes.

19.00. CaixaForum. Conferència Quin serà el futur de Pixar dins del nou Disney?, a càrrec d'Elena Neira, llicenciada en Dret i Comunicació Àudiovisual.

19.30. Casa de Cultura. L'Associació Gironina d'Amics de la Mar organitza la conferència Treballar,  viure (i morir) en un vaixell marcant (s. XVIII-XX), a càrrec del Dr. Enric Garcia Domingo, director general del Museu Marítim de Barcelona.

Roses

20.00. Teatre municipal. Xerrada Comunitats energètiques locals, a càrrec de Cooperativa Suno Enginyeria de Serveis Energètics SCCLP.

Vilablareix

18.30. Can Gruart. Xerrada Estratègies per millorar el benestar davant la Covid-19.

Dijous, 20 maig 2021

Girona

18.00. Centre Cultural La Mercè. Xerrada-conversa amb Vicenç Viaplana, paral·lela a l'exposició de la seva obra La veritable il·luminació no brilla.

18.30. Biblioteca Carles Rahola. Xerrada Córrer i viatjar: 100 històries del córrer, a càrrec de Xavier Bonastre. Dins el 8è cicle de primavera de xerrades sobre viatges A la carretera.

19.00. Teatre municipal. Conferència Sant Feliu de Girona, una obra de llarg recorregut. De catedral i col·legiata a parròquia i basílica, a càrrec de Pere Freixas, historiador de l'Art. Dins el cicle Girona. Catedrals, esglésies i convents (II).

19.30. Auditori Viader de la Casa de Cultura. Aproximació a l'òpera El llac dels cignes, de Txaikovski, a càrrec de Pol Avinyó.

Figueres

18.00. Bar La Cate. Xerrada sobre Quina és la situació de l'Economia Social a l'Alt Empordà? Eines per a la seva visibilització i desenvolupament.

Roses

20.00. Teatre municipal. Xerrada organitzada per l'Associaicó Cultural Llunàtics sobre El dol, a càrrec de Tew Bunnag.

Sant Gregori

10.00. Centre cívic. Xerrada amb el títol Gestió emocional davant la pandèmia Covid-19,  a càrrec de la psicòloga Paula Llorens. Dins el cicle Impacte psicològic de la Covid-19.

Divendres, 21 maig 2021

La Bisbal d'Empordà

20.00. Mundial. Xerrada Estima'm quan més ho necessito: educar els nois i noies adolescents a casa i a l'escola, a càrrec de Jaume Funes. Dins el cicle parlem d'Educació.

Porqueres

19.00. Biblioteca Carles Fontserè. Diàleg intergeneracional entre Sebastià Bennasar, autor d'El rei de la Cerdanya, i Alba Sabaté, autora de Galetes de mel i gingebre. Dins el cicle A Porqueres parlem de literatura.