Cartellera

Oferta de cinema de l'àrea:

Cartellera a la zona de Barcelona

¡Upsss 2! ¿Y ahora dónde está Noé?

«¡Upsss 2! ¿Y ahora dónde está Noé?»

2020. Alemanya. 86'.
Gènere: Animació
Direcció: Toby Genkel, Sean McCormack.
Argument: L'arca de Noè va a la deriva en mar obert, amb els grans amics Finny i Leah a bord. Després de setmanes sense terra a la vista, les reserves d'aliments s'estan esgotant, i la fràgil pau entre carnívors i herbívors podria trencar-se en qualsevol moment. De sobte, Finny i Leah cauen accidentalment de l'arca juntament amb l'últim barril de subministraments de menjar.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Aconsegueix el teu home

«Aconsegueix el teu home»

1927. EUA. 60'.
Gènere: Comèdia romàntica
Direcció: Dorothy Arzner.
Intèrprets: Clara Bow, Charles Rogers, Josef Swickard.
Argument: Un home i una dona s'enamoren després de veure's obligats a passar la nit al Museu de Cera de París on s'hi queden tancats. Al matí ell li explica que està promès amb una altra noia i que la boda s'esdevindrà aquella mateixa setmana.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Barbie y Chelsea, el cumpleaños perdido

«Barbie y Chelsea, el cumpleaños perdido»

2020. EUA. 60'.
Gènere: Animació
Direcció: Cassi Simmons.
Argument: Barbie, Chelsea i la família Roberts s'embarquen en un creuer d'aventura. Durant el viatge, Chelsea emprèn un trajecte fantàstic a través d'una illa encantada per salvar el seu aniversari perdut. En el camí, coneix tres nous amics animals que parlen i que li sonen com les seves germanes. Junts, superen desafiaments inesperats i descobreixen que ser petits pot ser molt divertit.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]

«Cabeza borradora»

1977. EUA. 90'.
Gènere: Experimental
Direcció: David Lynch.
Intèrprets: John Nance, Charlotte Stewart, Allen Josep.
Argument: La història d'un pobre home que va a sopar a casa dels pares de la seva xicota i s'assabenta que ha estat pare d'un nadó prematur i inhumà.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Chaos Walking

«Chaos Walking»

2020. EUA. 108'.
Gènere: Ciència-ficció
Direcció: Doug Liman.
Intèrprets: Tom Holland, Daisy Ridley, Mads Mikkelsen, Demian Bichir, Cynthia Erivo.
Argument: En un futur no molt llunyà, Todd Hewitt descobreix la Viola, una enigmàtica noia que s'ha estavellat al seu planeta, on les dones han desaparegut i els homes es troben sotmesos a una força que exhibeix tots els seus pensaments. En un entorn tan perillós, la vida de la Viola es veu amenaçada, però Todd promet protegir-la, així que haurà de descobrir la seva pròpia força interior.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Cruella

«Cruella»

2021. EUA. 134'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Craig Gillespie.
Intèrprets: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, Emily Beecham, Mark Strong.
Argument: Inicis rebels d'una de les vilanes més conegudes de cinema i famosa per la seva elegància, Cruella de Vil, al Londres dels anys 70, en plena revolució del punk rock. Es tracta d'una jove estafadora anomenada Estella, que experimenta una sèrie d'esdeveniments que la condueixen a assumir la seva condició malvada i la converteixen en la estrident i venjativa Cruella.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Despierta la furia

«Despierta la furia»

2021. Regne Unit-Estats Units. 119'.
Gènere: Thriller
Direcció: Guy Ritchie.
Intèrprets: Jason Statham, Holt McCallany, Josh Hartnett, Scott Eastwood, Jeffrey Donovan.
Argument: H és un tipus misteriós que acaba d'incorporar-se com guàrdia de seguretat en una companyia de blindats. Durant un intent d'atracament al seu camió sorprèn els seus companys mostrant habilitats d'un soldat professional, el que deixa a la resta de l'equip preguntant-se qui és realment i d'on sut. Aviat es descobrirà el veritable motiu pel qual H es troba entre ells.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Detectiu Conan: La bala escarlata

«Detectiu Conan: La bala escarlata»

2021. Japó. 110'.
Gènere: Animació
Direcció: Chika Nagaoka.
Argument: Se celebren els World Sports Games, la competició mundial d'esports al Japó, un esdeveniment que té lloc cada quatre anys. Amb tal motiu s'inaugura la Bala Japonesa, un tren d'última tecnologia, capaç d'arribar als 1.000 km/h. Durant una festa relacionada amb els jocs, diverses persones són segrestades. Decidit a salvar els seus amics i la seva estimada Ran, Conan li demana ajuda a Akai.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Dios mío, ¡los niños han vuelto!

«Dios mío, ¡los niños han vuelto!»

2020. França. 83'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Michèle Laroque.
Intèrprets: Michèle Laroque, Stéphane De Groodt, Alice de Lencquesaing, Olivier Rosemberg, Virginia Anderson.
Argument: Catherine i Yann conformen un matrimoni feliç des de fa anys. No obstant això, des que ell va vendre el seu negoci viu per i per als bonsais, i Catherine se sent ignorada. Per si fos poc, la filla de la parella, de 27 anys, i el seu xicot es muden a casa dels pares quan els fan fora del seu pis. Yann passa una crisi de mitjana edat i els convidats no semblen tenir cap intenció d'anar-se'n.
Valoració crítica: [eb] [eb] [eb] [eb]
El fotógrafo de Minamata

«El fotógrafo de Minamata»

2020. Regne Unit-Estats Units. 115'.
Gènere: Drama
Direcció: Andrew Levitas.
Intèrprets: Johnny Depp, Hiroyuki Sanada, Jun Kunimura, Minami, Ryô Kase.
Argument: Nova York, 1971. Després de les seves celebrats dies com un dels fotoperiodistes més venerats de la Segona Guerra Mundial, W. Eugene Smith se sent desconnectat de la societat i de la seva carrera. La revista Life l'envia a la ciutat costanera japonesa de Minamata, la població de la qual ha estat devastada per l'enverinament per mercuri.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El Hobbit: La batalla de los cinco ejércitos

«El Hobbit: La batalla de los cinco ejércitos»

2014. EUA. 144'.
Gènere: Fantàstic
Direcció: Peter Jackson.
Intèrprets: Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage, Luke Evans, Evangeline Lilly, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Hugo Weaving, Christopher Lee, Aidan Turner.
Argument: Quan la Companyia va alliberar el temible drac Smaug va desencadenar sense voler una força malvada al món. L'amenaça del drac Smaug, furiós, plana sobre els indefensos habitants de Ciutat del Llac. Mentrestant, afectat per la malaltia del drac, el Thorin sacrifica l'amistat i l'honor per la recerca de la llegendària Pedra de l'Arca. Incapaç d'ajudar-lo, el Bilbo és obligat a prendre una decisió.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
El hobbit: La desolación de Smaug

«El hobbit: La desolación de Smaug»

2013. Nova Zelanda-EUA. 160'.
Gènere: Fantàstic
Direcció: Peter Jackson.
Intèrprets: Martin Freeman, Ian McKellen, James Nesbitt, Cate Blanchett, Richard Armitage.
Argument: La segona part de l'adaptació al cinema de la popular novel·la de JRR Tolkien, narra el periple de Bilbo, acompanyat del mag Gandalf i de tretze nans liderats per Thorin, per recuperar la Muntanya Solitària i el regne d'Erebor. Viatgen pel país dels Elfs i pels boscos dels Trolls, des de les masmorres dels Orcs fins a la Muntanya Solitària, on s'hauran d'enfrontar al terrorífic Drac Smaug, que amaga el tresor dels nans.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

«El hombre elefante»

1980. EUA. 125'.
Gènere: Drama
Direcció: David Lynch.
Intèrprets: Anthony Hopkins, John Hurt, Anne Bancroft.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
El nadador

«El nadador»

1968. EUA. 94'.
Gènere: Drama
Direcció: Frank Perry.
Intèrprets: Burt Lancaster, Janice Rule, Tony Bickley.
Argument: Ned Merrill repassa la seva vida, un matí d'estiu, recorrent les piscines dels seus amics rics. D'aquesta manera es troba amb algunes dones del seu passat: una noia tempestuosa que vacil·la en la frontera entre l'adolescència i la joventut, una examant ressentida i la sensual esposa d'un vell amic. El recorregut de Neil és ple de desconcert, humiliació i apassionament. Passa d'una casa a l'altra fins que arriba a la seva, una casa buida, amb una conclusió reveladora.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]