Cartellera

Oferta de cinema de l'àrea:

Cartellera a la zona de Barcelona

¡A todo tren! Destino Asturias

«¡A todo tren! Destino Asturias»

2021. Espanya. 88'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Santiago Segura.
Intèrprets: Santiago Segura, Leo Harlem, Florentino Fernández, Joaquín Reyes, Luna Fulgencio.
Argument: Ricardo és un pare molt responsable que decideix portar el seu fill a un campament a Astúries. Diversos pares decideixen que sigui ell l'encarregat d'acompanyar un total de sis nens fins al seu destí, però ningú compta amb què Felip, l'avi extravagant i una mica irresponsable de dos dels nens, s'uneixi a el viatge. Quan el tren arrenca sense els adults a bord i amb els nens sols dins, comença una boja persecució.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
¡Al abordaje!

«¡Al abordaje!»

2020. França. 95'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Guillaume Brac.
Intèrprets: Eric Nantchouang, Salif Cissé, Asma Messaoudene, Édouard Sulpice, Ana Blagojevic.
Argument: En una calorosa nit d'estiu a París, Félix coneix l'Alma. La vetllada va sobre rodes i acaben dormint junts en un parc. Res més despertar, l'Alma se'n va a passar l'estiu amb la seva família al sud de França. Fèlix, que s'ha enamorat perdudament, decideix donar-li una sorpresa i passar l'estiu amb la seva ànima bessona. En companyia del seu millor amic, Chérif, inicia un viatge en cotxe, compartit amb el desconegut i benaurat Edouard.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Ama

«Ama»

2020. Espanya. 88'.
Gènere: Drama
Direcció: Júlia de Paz.
Intèrprets: Tamara Casellas, Leire Marin Vara, Estefanía de los Santos, Ana Turpin, Manuel de Blas.
Argument: Després de diverses advertències, Ade fa fora de casa la seva amiga Pepa, i aquesta i la seva filla de sis anys, Leila, acaben al carrer. Sense ningú que les ajudi, Pepa i Leila lluiten soles per trobar un lloc on viure. Enfrontant-se a cada obstacle, emprenen una recerca que comporta també un apropament dins de la seva relació, abans pràcticament inexistent i distant.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]

«Amélie»

2001. Alemanya-França. 121'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Jean-Pierre Jeunet.
Intèrprets: Audrey Tautou, Mathieu Kassovitz.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Arcadeología

«Arcadeología»

2021. Espanya. 110'.
Gènere: Documental
Direcció: Mario-Paul Martínez.
Argument: Els 80 i els 90 van definir una edat d'or de l'Arcade a Espanya, que ara es reviu en multitud d'esdeveniments i activitats al voltant de l'videojoc clàssic. Aquest documental segueix els passos de l'associació valenciana Arcade Vintage, pionera en el camp de la restauració d'arcades, i responsable de la creació del primer Museu del Videojoc a Espanya.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Corazón salvaje

«Corazón salvaje»

1990. EUA. 119'.
Gènere: Drama romàntic
Direcció: David Lynch.
Intèrprets: Nicolas Cage, Laura Dern, Willem Dafoe, Charles Durning.
Argument: Sailor i Lula fugen de la mare d'ella, que vol evitar la seva relació i els envia un gàngster perquè els segueixi. Però per a Sailor i Lula només existeix el seu amor.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [ep]
Cruella

«Cruella»

2021. EUA. 134'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Craig Gillespie.
Intèrprets: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, Emily Beecham, Mark Strong.
Argument: Inicis rebels d'una de les vilanes més conegudes de cinema i famosa per la seva elegància, Cruella de Vil, al Londres dels anys 70, en plena revolució del punk rock. Es tracta d'una jove estafadora anomenada Estella, que experimenta una sèrie d'esdeveniments que la condueixen a assumir la seva condició malvada i la converteixen en la estrident i venjativa Cruella.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Damas de hierro

«Damas de hierro»

2020. Finlàndia. 92'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Pamela Tola.
Intèrprets: Leena Uotila, Seela Sella, Saara Pakkasvirta.
Argument: Després de colpejar al seu marit al cap amb una paella i intentar enterrar el cos al jardí, Inkeri, de 75 anys, s'adona que pot passar la resta de la seva vida a la presó, així que decideix realitzar un últim i embogit viatge a través de Finlàndia amb les seves germanes Sylvi i Raili. Les tres dones descobreixen que mai és massa tard per viure la vida.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Donde caben dos

«Donde caben dos»

2020. Espanya. 108'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Paco Caballero.
Intèrprets: Ernesto Alterio, Raúl Arévalo, Luis Callejo, Anna Castillo, Pilar Castro.
Argument: Una parella atrapada en la rutina, un jove desenganyat de la seva darrera relació amorosa, una núvia desesperada, dos cosins separats des del seu últim estiu al poble, un grup d'amics amb ganes d'experimentar. Durant una nit, tots ells viuran situacions desgavellades en què mai haguessin pensat trobar-se, per acabar, al matí següent, de la millor manera possible: molt junts i molt regirats.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Dos

«Dos»

2020. Espanya. 70'.
Gènere: Thriller
Direcció: Mar Targarona.
Intèrprets: Marina Gatell, Pablo Derqui, Kandido Uranga, Esteban Galilea, Anna Chincho Serrano.
Argument: Un home i una dona es desperten enganxats per l'abdomen. El David i la Sara no es coneixen. Tots dos estan nus. Tots dos ronden els 35 anys. Estan en un lloc misteriós que no reconeixen. Per l'aspecte del lloc, sembla una habitació d'hotel. Després de l'ensurt inicial, tracten de mantenir la calma i intentar pensar perquè hi són. No recorden com han arribat fins a la misteriosa habitació, ni de què van fer les hores abans.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
El cover

«El cover»

2020. Espanya-Portugal. 81'.
Gènere: Romàntica
Direcció: Secun de la Rosa.
Intèrprets: Àlex Monner, Marina Salas, Juan Diego, Carmen Machi, María Hervás.
Argument: El Dani és un jove amb un gran conflicte interior que li paralitza: estima la música, però té por a fracassar com el seu pare. A més, pateix pensant que és un qualsevol, com el seu avi, de manera que decideix no intentar-ho. Un estiu, entre el seu treball de cambrer i les nits amb els amics, coneix la Sandra. Amb ella descobreix la lluita dels cantants anònims, l'amor i què significa no ser un qualsevol.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El olvido que seremos

«El olvido que seremos»

2020. Colòmbia. 136'.
Gènere: Drama
Direcció: Fernando Trueba.
Intèrprets: Javier Cámara, Patricia Tamayo, Nicolás Reyes Cano, Juan Pablo Urrego, Maria Tereza Barreto.
Argument: L'Héctor Abad Gómez és un destacat metge i activista pels drets humans a la Medellin polaritzada i violenta dels anys 70. Pare de família preocupat tant pels seus fills com pels nens de classes menys afavorides, a casa seva es respira un aire de vitalitat i creativitat característiques d'una educació fonamentada en la tolerància i l'amor. Res fa preveure que un terrible càncer acabarà amb la vida d'una de les seves filles.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El robo del siglo

«El robo del siglo»

2020. Argentina. 114'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Ariel Winograd.
Intèrprets: Guillermo Francella, Diego Peretti, Luis Luque, Pablo Rago, Rafael Ferro.
Argument: Divendres 13 de gener de 2006. Els franctiradors del Grup Halcón estan a l'espera. Més de tres centenars de policies disseminats per la zona esperen la veu del seu cap. Miguel Sileo, el negociador, deixa diluir les esperances que Vitette, un dels líders de la banda de lladres que va entrar a la sucursal del Banc Rio de Acassuso, doni senyals de vida.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El viaje de sus vidas

«El viaje de sus vidas»

2021. Regne Unit. 94'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Jules Williamson.
Intèrprets: Judi Dench, Kelly Preston, Jenny Seagrove, Franco Nero, Sally Phillips.
Argument: Tres amigues en la cinquantena recreen un viatge en tren a través d'Europa, però aquest cop Maddie, de 17 anys, ocupa el lloc de la seva mare, complint el seu últim desig. Amb passaports perduts, vagues de trens i embolics romàntics en el seu camí, han de deixar de banda les velles disputes per completar el viatge en cinc dies i recordar-se a si mateixes que encara es troben a la flor de la vida.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]