Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Barcelona

Calamity

«Calamity»

2020. França. 82'.
Gènere: Animació
Direcció: Rémi Chayé.
Argument: 1863, Estats Units d'Amèrica. En una caravana que va cap a l'oest amb l'esperança d'una vida millor, el pare de Martha Jane resulta ferit, així que ella ha de conduir la carreta familiar i tenir cura dels cavalls. Aprendre és difícil i no obstant això mai s'ha sentit més lliure. Per muntar millor decideix posar-se pantalons i tallar els seus cabells, generant així una enorme polèmica.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Dune

«Dune»

2020. EUA. 155'.
Gènere: Ciència-ficció
Direcció: Denis Villeneuve.
Intèrprets: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Zendaya, Josh Brolin.
Argument: Paul Atreides és un jove brillant que suporta una gran càrrega emocional. Ha de viatjar al planeta més perillós de l'univers per assegurar el futur de la seva família i de la seva gent. Només els que aconsegueixin dominar les seves pors sobreviuran, mentre les forces del mal s'enfronten per fer-se amb un dels recursos més excepcionals de la planeta, que té el poder de desbloquejar tot el potencial de la humanitat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
El club del paro

«El club del paro»

2021. Espanya. 82'.
Gènere: Comèdia
Direcció: David Marqués.
Intèrprets: Carlos Areces, Fernando Tejero, Adrià Collado, Eric Francés, Carmen Ruiz.
Argument: Cada matí, sigui el dia que sigui, quatre amics es reuneixen en un bar a prendre unes canyes i arreglar el món a la seva manera: criticant i malparlant contra tot i contra tots. Ferran, el Negre, Jesús i Benavente tenen alguna cosa en comú: estan a l'atur. Bé, tots menys un.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Lazos

«Lazos»

2020. Itàlia. 99'.
Gènere: Drama
Direcció: Daniele Luchetti.
Intèrprets: Alba Rohrwacher, Luigi Lo Cascio, Silvio Orlando, Giovanna Mezzogiorno, Laura Morante.
Argument: Nàpols, principis dels anys 80. l'Aldo i la Vanda estan a punt de separar-se després que ell confessi que té una aventura. Els seus dos fills petits es debaten entre els seus pares, sumits en un remolí de ressentiment. Però els llaços que uneixen a les persones no desapareixen, ni tan sols quan ja no hi ha amor. 30 anys després, l'Aldo i la Vanda segueixen casats.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Ninja a cuadros 2: Misión Tailandia

«Ninja a cuadros 2: Misión Tailandia»

2021. Dinamarca. 86'.
Gènere: Animació
Direcció: Thorbjørn Christoffersen, Anders Matthesen.
Argument: Seguim de nou a l'Alex i al Taiko Nakamura en una frenètica recerca del malvat: Phillip Eppermint. Mentre Eppermint aconsegueix evadir una sentència de presó a Tailàndia, Taiko i Alex s'uneixen novament, juntament amb tota la seva família, per detenir Eppermint a Tailàndia. L'amistat d'Alex i Taiko es veurà sotmesa a una intensa pressió, mentre es veuen embolicats en una perillosa missió.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Sevillanas de Brooklyn

«Sevillanas de Brooklyn»

2020. Espanya. 97'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Vicente Villanueva.
Intèrprets: Carolina Yuste, Sergio Momo, Estefanía de los Santos, Manolo Solo, Canco Rodríguez.
Argument: Ana és una jove sevillana que viu amb la seva família en un barri humil de Sevilla on tots van bastant justos de diners. Tot anirà a pitjor quan la seva mare, per evitar el desnonament, decideix enganyar a una agència per acollir a casa seva a Ariel Brooklyn, un estudiant afroamericà de família adinerada, a canvi de 700 euros.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]